Sport23. januar 2024

Tristan Thompson har dummet sig igen: Dumper narkotest

Den amerikanske NBA-spiller Tristan Thompson må vinke pænt til sine kollegaer fra bænken den kommende tid
Tristan Thompson har to børn med Khloe Kardashian.
Tristan Thompson har to børn med Khloe Kardashian.
 Foto: Gotpap/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Tristan Thompson om at være Khloé Kardashian utro: Ikke stolt af det, men …

Det er efterhånden længe siden, at NBA-spilleren Tristan Thompson har været godt kørende.

Privatlivet har efterhånden sejlet i et halvt årti, og nu er der også kommet godt og grundigt rod i den på karrierefronten.

Det viser sig nemlig, at den 32-årige basketballstjerne har dumpet en narkotest med et brag. Det skriver TMZ.

- NBA meddelte i dag, at Tristan Thompson fra Cleveland Cavaliers er blevet suspenderet uden løn i femogtyve kampe for at overtræde betingelserne i NBA/NBPA Anti-Doping Program ved at teste positiv for ibutamoren og SARM LGD-4033, lyder det i en udtalelse.

Intet mindre end 25 kampe på Tristan Thompson sidde over.
Intet mindre end 25 kampe på Tristan Thompson sidde over.
 Foto: Michael Reaves/AFP/Ritzau Scanpix

Stofferne, der er blevet fundet i Thompsons system, anses for at værende præstationsfremmende og skulle angiveligt hjælpe med både restitution og styrke.

Udelukkelsen fra de fremtidige kampe er gældende allerede fra på onsdag, når Cleveland Cavaliers møder Milwaukee Bucks.

Men så har Thompson til gengæld mere tid at bruge sammen med de to børn, som han deler med "The Kardashians"-stjernen Khloé Kardashian.

Parret er dog ikke længere kærester som følge af en efterhånden lang række utroskabsskandaler, der går adskillige år tilbage.

Tristan Thompson indrømmer i det seneste afsnit af "The Kardashians", at han fortsat har følelser for den 39-årige Khloé Kardashian.
Tristan Thompson indrømmer i det seneste afsnit af "The Kardashians", at han fortsat har følelser for den 39-årige Khloé Kardashian.
 Foto: Disney+

Tristan Thompson har ellers forsøgt sig med en lang række undskyldninger, men det er efterhånden ved at være en lidt for velkendt melodi for Good American-grundlæggeren.

- Jeg siger ikke, at jeg ikke tror på ham, men jeg har hørt det før, og selvfølgelig har det gjort mig vred, lød det i eftåret fra Khloé i et afsnit af familiens populære realityserie.

- For jeg tænker, ’Hvis jeg nu virkelig er det, hvorfor fuck behandlede du mig sådan? Og så mange gange. Dette er ikke bare en engangsting. Jeg elsker kærlighed, og jeg er en håbløs romantiker, men det ændrer ikke på, hvordan jeg føler, og hvad der skete.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson har sammen datteren True på fem år og etårige dreng Tatum.

Sponsoreret indhold