Sport20. april 2023

Trine og Frida tager med: De skal støtte Jonas Vingegaard under Tour de France

Når Jonas Vingegaard skal forsvare sin Tour de France-titel, så kommer det til at blive med støtte fra Frida og Trine lige som sidste år
Jonas Vingegaard kommer igen i år til at få støtte fra Trine Marie Hansen og lille Frida.
Jonas Vingegaard kommer igen i år til at få støtte fra Trine Marie Hansen og lille Frida.
 Foto: Jesper Sunesen

Lykken var ikke til at tage fejl af, da Jonas Vingegaard rullede ind over stregen på andensidste etape af Tour de France i 2022.

Sejren var så godt som hjemme, og lige efter målstregen stod kæresten Trine og deres datter Frida og ventede på det danske fænomen.

Og sådan kan det blive igen i år.

I et interview med Ekstra Bladet fortæller Jonas Vingegaard, at Trine og lille Frida skal med og støtte ham på de franske landeveje igen.

Det bliver dog ikke på samme intense niveau som sidste, hvor Trine tidligere har fortalt, at det var rigtig hårdt for Frida, der græd hver gang de flyttede hotel.

– De kommer til at tage det mere stille og roligt, end hvordan det var sidste år. Sidste år var det rigtig hårdt for Frida med at rejse rundt hele tiden, fortæller Jonas Vingegaard til Ekstra Bladet. Han tilføjer, at Trine og Frida kommer nok til at have en base et sted i Alperne.

Rosa tager med Trine og Frida til Frankrig for at større Jonas VIngegaard under Tour de France.
Rosa tager med Trine og Frida til Frankrig for at større Jonas VIngegaard under Tour de France.
 Foto: Mikael Rieck

Så når Jonas Vingegaard forhåbentligt kan køre i mål som den vindende rytter på flere af Tourens store bjergetaper, bliver det med en ekstra motivation for at komme hurtigst muligt til målstregen, hvor lille Frida står klar til at modtage sin far og løbe i armene på ham.

Og det er også noget af det bedste Jonas Vingegaard ved. Det giver ham motivation og ekstra energi.

Det er ikke kun Frida og Trine, der skal med til Frankrig. Svigermor Rosa tager Trine derned, mens Jonas Vingegaards forældre og søster tager autocamperen med på de franske landeveje.

Jonas Vingegaards titelforsvar starter 1. juli, når Touren skydes i gang i Baskerlandet og slutter i Paris 23. juli.

Selv om danskeren har vist rigtig god form i foråret, så ser ærkerivalen Tadej Pogacar uhyggeligt god ud i år, hvor sloveneren har vundet svimlende 12 sejre i blandt andet Flandern Rundt, Paris-Nice og Flèche Wallonne.

Sponsoreret indhold