Sport 20. januar

Topspiller indrømmer: -Jeg drak ofte for at glemme

Jesse Lingard åbner nu op om en svær tid, hvor han brugte alkohol til at glemme sine problemer
Jesse Lingard nåede at spille 232 kampe for Manchester United, men åbner nu op om en svær tid i storklubben, hvor han blandt andet begyndte at drikke meget. 
Jesse Lingard nåede at spille 232 kampe for Manchester United, men åbner nu op om en svær tid i storklubben, hvor han blandt andet begyndte at drikke meget. 
Foto: Ian Kington/AFP/Ritzau Scanpix

Han er blevet 30 år, men på mange måder er det helt store gennembrud stadig udeblevet for fodboldspilleren Jesse Lingard. 

I sommer skiftede han endeligt væk fra storklubben Manchester United, som han havde brugt 22 år af sit liv i. 

Gennem det meste af sin professionelle karriere forsøgte han at slå igennem og tilkæmpe sig en fast plads på holdet, men trods flere lovende perioder blev det aldrig til fast spilletid. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor blev det også til et exit i sommer, hvor han skiftede til den anden Premier League-klub Nottingham Forrest. 

Nu fortæller den tidligere engelske landsholdsspiller så åbent om en yderst svær tid i Manchester United, hvor det til sidst endte med et alkoholmisbrug. Det løfter han sløret for i podcasten "The Diary of a CEO"

- Jeg havde brug for noget, der kunne få mig til at slappe af, så jeg drak ofte, inden jeg gik i seng. Jeg havde lyst til at glemme alt, der skete, men det gjorde det kun værre, siger han. 

Den 30-årige kantspiller nåede at spille 232 kampe for Manchester United. Han fortæller i podcasten, at alt den kritik, han fik i løbet af tiden i klubben, var med til at påvirke hans spil på banen. 

- Man bliver enormt frustreret og vred, når man ikke præsterer på banen, så i store perioder var jeg langt nede mentalt. Det var en virkelig svær tid, hvor jeg følte, at hele verden var imod mig, uddyber han. 

Han åbner også op om hans familie og en mor, der i lang tid led af depression og meget ofte brugte det meste af dagen i sengen. Til sidst måtte hun indlægges og få behandling. 

Jesse Lingard nåede at score 35 mål for Manchester United. Han har derudover spillet 32 landskampe for England og scoret 6 mål. 

Sponsoreret indhold