Sport25. juli 2023 (opd. 25. juli 2023)

Tobias Grahn forlader Danmark med milliongevinst i kufferten

Har solgt flere ejendomme for et stort millionkøb - nu bor han og kæresten Emma i hjemlandet Sverige
Her spiller Tobias Grahn højt spil for Randers FC, mens hans karriere fortsat var i gang. Nu kan han med fordel slå sig på ejendomshandel, afslører nye data fra Tinglysningen.
Her spiller Tobias Grahn højt spil for Randers FC, mens hans karriere fortsat var i gang. Nu kan han med fordel slå sig på ejendomshandel, afslører nye data fra Tinglysningen.
 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Ibi Støving køber slotslejlighed i Dronningmølle

Det kan godt være, at den nu tidligere fodboldspiller Tobias Grahn, 43, herhjemme er bedst kendt for at have været kæreste med Ibi Støving.

Men hvad han ikke har haft i støvlerne, har han og hans svenske kæreste Emma, 35, i hovederne. For de er i den grad lykkedes med at score stort på ejendomsmarkedet.

De mange dejlige millioner fra deres seneste handler kan de nu tage med til Sverige, som de netop er udrejst til. Som Emma er Tobias da også født i det svenske, og de har derfor valgt at bosætte sig i landsbyen Lyckeby i Karlskrona.

Som SE og HØR tidligere i år kunne afsløre, satte fodboldparret før afrejsen både en faldefærdig ruin på Østerbro og deres topmoderne poolhus på Amager til salg.

Og nu ser begge handler altså ud til at være kommet særdeles godt hjem.

På Østerbro har den kendte direktør Mathias Gredal Nørvig, 39, fra spilgiganten SYBO (der står bag spillet Subway Surfers, red.) således sat sin signatur på en købsaftale. Pris: 18 millioner kroner.

Eller 7,8 millioner kroner mere end Emma og Tobias betalte i 2020.

Og på Amager er deres nybyggede poolhus netop blevet taget af markedet til en pris på 11.395.000 kroner.

Det forventede salg på Amager er dog ikke tinglyst endnu, så det her ikke præcist vises, hvor meget parret kan score i gevinst.

En stor ubekendt er ligeledes, at de har investeret en formue i nybyggeriet, der blev sat på en grund, som de betalte 3,1 millioner kroner for tilbage i 2019.

Tobias ejer i øvrigt fortsat en anden ejendom på Amager, som officielt ikke er blevet sat til salg. Den betalte Tobias 4,5 millioner kroner for i februar sidste år.

Sponsoreret indhold