Sport21. december 2023

Tina Müller og Josefine Høgh får genvalg: Bliver værter til ”Sport 2023” i Boxen

Det bliver igen DR’s kvindelige guldfugle, der skal styre slagets gang, når Danmark skal finde årets sportsnavn
Det bliver igen Tina Müller og Josefine Høgh, der bliver værter ved DR's store sportsshow.
Det bliver igen Tina Müller og Josefine Høgh, der bliver værter ved DR's store sportsshow.
 Foto: Lars Møller/DR

Begyndelsen af et nyt år er vanen tro lig med et stort sportsshow i Herning, og der ingen slinger i valsen fra DR’s side, når det kommer til værtsvalget.

Ligesom i år bliver det nemlig Tina Müller og Josefine Høgh, som valget er faldet på, når der til januar atter skal uddeles sportspriser til Danmarks bedste atleter.

”Sport 2023” har sågar fået et tema, og det lyder ”Sammen om sejr”. Showet vil derfor forsøge ikke blot at sætte fokus på de mange dygtige idrætspræstationer i 2023, men også på de mange mennesker, der står bag atleterne.

Til showet skal årets danske sportsnavn kåres, ligesom man skal finde et nyt medlem til sportens Hall of Fame.

I januar vandt Jonas Vingegaard ikke overraskende prisen som årets sportsnavn 2022 for sin samlede sejr i Tour de France, mens Caroline Wozniacki blev optaget i Hall of Fame.

Men som noget nyt vil man også uddele to nye priser.

”Årets Holdkammerat”, som DIF uddeler til en ung person, der er med til at skabe gode fællesskaber og ”Idrættens Sociale Pris”, som er en pris fra DIF og Grundfos Fonden. Prisen hylder en af de mange vigtige sociale indsatser i idrættens verden.

Jyske Bank Boxen i Herning bliver heller ikke snydt for musikalske indslag, og her er der sandelig tænkt ud af selvsamme boks.

– Årets musikalske indslag bliver også lidt af et festfyrværkeri, når The Party Orchestra, med artisterne Michael Carøe, Bobo Moreno, Birthe Kjær og Lasse Kramhøft spiller deres yndlings-Shu-bi-dua-sange. Ligesom der også kommer forrygende optrædener fra både Dopha og Zar Paulo, oplyser DR.

”Sport 2023” bliver sendt lørdag den 6. januar på DR1.

Sponsoreret indhold