Sport10. november 2023

Thor Farlov om historisk FC København-sejr: – Det trykkede på alle følelserne

Den danske musiker Thor Farlov er inkarneret FCK-fan, og ved sejren mod Manchester United skete der noget, han aldrig har oplevet før
Thor Farlov slog et smut forbi den røde løber før kampen mellem FC København og Manchester United.
Thor Farlov slog et smut forbi den røde løber før kampen mellem FC København og Manchester United.
 Foto: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Trodser stormvejret: Kronprins Frederik til fodbold i Parken

Stemningen er elektrisk. Den kun 17-årige svensker Roony Bardghji bringer FC København foran 4-3 mod mægtige Manchester United i en altafgørende Champions League-kamp på en kold onsdag aften i Parken.

På A5 sektionen sidder den danske musiker og store FCK-fan Thor Farlov, der fik sig en oplevelse for livet.

– Det er det vildeste, jeg nogensinde har oplevet i Parken, fortæller han til SE og HØR.

– Det er stadig svært at forstå, hvad der lige skete, griner han.

I kampen første halvleg blev Manchester United-stjernen Marcus Rashford udvist, efter danske Rasmus Højlund ellers havde bragt englænderne foran 2-0 med to scoringer mod sin tidligere klub.

Men efter det røde kort vendte kampen, hvor københavnerne kom på 2-2 før pausen.

– Den kamp havde alt. Den trykkede på alle følelserne. Endnu en gang var stemningen topklasse. Jeg har aldrig oplevet Parken sådan her før, siger Thor Farlov.

FC København ligger nu nummer to i Champions League-gruppen med fire point. På førstepladsen er Bayern München stukket af og har allerede sikret sig avancement i turneringen med 12 point efter de første fire kampe.

Før kampen mod Manchester United, så det ikke just godt ud for FCK, men det er vendt nu.

– Nu ser jeg frem til, at vi forhåbentligvis vinder mod Galatasaray og en fed awaytur til München, hvor vi godt kan tillade os at drømme om at spille uafgjort, siger Thor Farlov, der også tidligere har fortalt, at han har planer om at tage til München for at se FCK's udebanekamp.

FC København rejser til München 29. november, mens deres europæiske skæbne kan blive afgjort i Parken mod Galatasaray 12. december.

Sponsoreret indhold