Sport21. december 2023

Thomas Gravesen bekræfter endelig: – Jeg har fået en lille datter

Han har levet et liv i sus og dus, men i dag har han slået sig ned i Vejle med kæresten Liane. Nu bekræfter Gravesen rygterne om, at han og Liane er blevet forældre
Thomas Gravesen og kæresten Liane Bagger Hansen, som til dagligt er frisør, er blevet forældre til en lille pige den 15. december sidste år. Det bekræfter Thomas Gravesen nu.
Thomas Gravesen og kæresten Liane Bagger Hansen, som til dagligt er frisør, er blevet forældre til en lille pige den 15. december sidste år. Det bekræfter Thomas Gravesen nu.
 Foto: Gregers Overvad

LÆS OGSÅ: Paul Caddis afslører: Thomas Gravesen viste billeder af Kira Eggers i omklædningsrummet

Hele Danmarks Gravesen sagde noget pludseligt farvel og tak til Danmark, da han lukkede ned for al snak med medierne.

Men siden han er vendt hjem til Danmark – og særligt er begyndt at kommentere dansk fodbold og herrelandsholdet som kommentator og ekspert – er han blevet glad for at snakke.

Det gør han nu også i det nyeste afsnit af ”Klubben”, hvor Thomas Gravesen, 47, bekræfter et rygte, som har luret længe.

Nemlig at han har fået et barn med kæresten Liane Bagger Hansen.

- Jeg har en fantastisk familie. Jeg har den bedste pige, der findes. Jeg har fået en lille datter, siger han i ”Klubben”.

Den altid glade og smittende Gravesen fortæller også, at datteren har fødselsdag samme dag som fodboldlegenden Allan Simonsen.

Med andre ord er datteren næsten lige fyldt et år, da Allan Simonsen blev født den 15. december.

Men til trods for at have fødselsdag samme dag som en af de største navne i dansk fodbolds historie, så skal vi ikke forvente, at Thomas Gravesens datter får samme talent som Simonsen.

Det fortæller han på bedste jokende og sarkastiske Gravesen-vis.

- Jeg forstår det ikke helt, for jeg startede med at hugge en 5’er læderbold derned. Hun tog den ikke til sig – hun fik blodnæse. Og jeg forstår det ikke, jeg troede, der var et eller andet med den dato. Så hun bliver ikke fodboldspiller. Det er helt sikkert, siger en jokende Gravesen.

I ”Klubben” afslører en måske lidt for ærlig Thomas Gravesen også, at han og flere andre kolleger er fortid på Discovery, når fodboldsæsonen slutter til sommer.

Det var tilbage i oktober, at Stig Tøftings forlovede, Heidi Østerlund, kom til at nævne over for SE og HØR, at Thomas Gravesen og Liane skulle have et barn sammen.

Nyheden er dog ikke blevet bekræftet af Thomas Gravesen før nu.

Sponsoreret indhold