Sport28. december 2023

Thomas Frank om 1-4-nederlag: Vi præsterede ret godt

Brentford skabte chancer og farlige situationer, som bare ikke endte til holdets fordel, siger Thomas Frank
Thomas Frank kunne trods nederlaget glæde sig over at have den danske midtbanespiller Mathias Jensen tilbage på banen efter en længere skadesperiode. 
Thomas Frank kunne trods nederlaget glæde sig over at have den danske midtbanespiller Mathias Jensen tilbage på banen efter en længere skadesperiode.
 Foto: Tony Obrien/Ritzau Scanpix

Selv om Brentford på hjemmebane lukkede fire mål ind i en gedigen afklapsning fra Wolves, mener holdets danske cheftræner, Thomas Frank, at holdet "præsterede ret godt".

Det siger han onsdag aften i et interview på Brentfords egen hjemmeside.

- Vi bliver nødt til at give Wolves cadeau for to af målene - men som jeg ser det, er de stadig undgåelige mål, siger den 50-årige dansker.

- Ud over det, og jeg ved godt, det kan lyde lidt mærkeligt, synes jeg, at vi præsterede ret godt. Vi skabte en del store chancer og farlige situationer, som bare ikke gik vores vej.

Nederlaget var Brentfords sjette i syv ligakampe, og på 14.-pladsen har Thomas Franks spillere beskedne fire point ned til Luton lige under nedrykningsstregen.

Mario Lemina headede Wolverhampton på 1-0, og knap var bolden givet op, inden Nathan Collins forærede angriberen Hee-Chan Hwang en friløber, som han omsatte til 2-0.

Yoane Wissa reducerede straks derefter, men selv om Brentford var ganske godt med spillemæssigt, stod det 1-3 ved pausen, efter at Collins' fremlægning ramte en modstander, og Hwang øjeblikket efter fordoblede sin målhøst.

Kampen blev lukket efter 79 minutter, da Nathan Collins fuldendte sin katastrofale indsats med en forfærdelig fejl, som indskifteren Jean-Ricner Bellegarde forvandlede til 4-1-målet.

Thomas Frank siger, at hans hold blev straffet hårdt på de fejl, som de begik.

- Det var bare en af de dage, hvor, når det regner, så styrter det ned, siger han.

Ikke desto mindre fremhæver den danske cheftræner tre lyspunkter fra kampen.

- Det var godt at have Mathi (Mathias Jensen, red.) tilbage, og han er en stor og vigtig spiller for os. Keane Lewis-Potter var det positive lys, som skinnede for os i dag, og målet løftede virkelig en byrde fra hans skuldre.

- Og så skruede Yoan Wissa virkelig op for kvaliteten i sit spil i dag, siger han.

Sponsoreret indhold