Sport12. april 2024

Tennisstjernen Sebastian Korda røvet på åben gade

Tennisspilleren Sebastian Korda er blevet røvet lige uden for Monaco, hvor han har fået stjålet et ur til over to millioner
Sebastian Korda har forhåbentlig en god forsikring. 
Sebastian Korda har forhåbentlig en god forsikring.
 Foto: Denis Balibouse/Ritzau Scanpix

Stakkels Sebastian Korda.

Ikke nok med, at amerikaneren måtte forlade grusturneringen Monte Carlo Masters, efter en syngende lussing; 6-1. 6-2 til Jannik Sinner i anden runde, han er også blevet udsat for røveri på åben gade.

Den 4. april, kort inden turneringens begyndelse, blev han passet op af to mænd på en scooter. De omringede Korda, holdt ham fast og stjal hans ur til en værdi af cirka 2,2 millioner danske kroner. Det skriver det lokale medie France Bleu.

Røveriet skete i Roquebrune-Cap-Martin nær tennisbanerne lige uden for Monaco. Røverne stak af og er fortsat efterlyst af polititet. Amerikaneren kom heldigvis ikke til skade fysisk, men det har uden tvivl været en tur til det sydfranske, som han nok har lyst til at smide i glemmebogen.

Sebastian Korda, der er oppe som nummer 27 i verden, har i øvrigt ikke talentet fra fremmede. Kordas far, Petr Korda, nåede to grand slam-finaler i sin aktive karriere.

I 1998 vandt han Australian Open over chileneren Marcelo Ríos i 3 sæt. I 1992 var han desuden i finalen ved French Open, hvor han dog tabte til amerikanske Jim Courier.

Sponsoreret indhold