Sport5. juli 2023

Tadej Pogacars kæreste ude for uheld efter etapen: - Hun styrtede og har muligvis fået hjernerystelse

Efter dagens etape fik Tadej Pogacar dårlige nyheder overbragt om kæresten Urška Žigart - nyheder som gjorde han mere trist end, at han mistede tid til Jonas Vingegaard
Tadej Pogacar tabte meget tid på onsdagens etape til Jonas Vingegaard. Men det var nyheder han fik overbragt efter han kom i mål, som gjorde Pogacar mere trist.
Tadej Pogacar tabte meget tid på onsdagens etape til Jonas Vingegaard. Men det var nyheder han fik overbragt efter han kom i mål, som gjorde Pogacar mere trist.
 Foto: Ritzau Scanpix

Tadej Pogacar erkender, at han knækkede på Col de Marie Blanque på Tour de Frances 5. etape, hvor han endte med at tabe mere end et minut til Jonas Vingegaard.

Sloveneren mener, at Vingegaard havde luret, at han var i problemer, efter at han havde slidt sine hjælpere op tidligere på den hårdt kørte etape. Da Vingegaards bjerghjælper Sepp Kuss skruede tempoet i vejret, blev det for meget.

- Da Sepp skruede op på fuld gas, kunne Jonas se, at jeg ikke kunne køre hurtigere. Jeg kunne ikke følge med ham, han var bare stærkere, siger Tadej Pogacar.

- Jeg var på grænsen de sidste to kilometer mod toppen, og jeg håber på bedre ben i morgen. Men jeg er okay, og det er det vigtigste. Der er stadig lang vej igen, siger han.

Nederlaget til Vingegaard var ikke Pogacars eneste dårlige oplevelse onsdag eftermiddag. Efter at være kommet i mål hørte han, at hans kæreste, Urška Žigart, var udgået af kvindernes Giro d'Italia efter et uheld.

- Hun styrtede og har muligvis fået hjernerystelse. Det gør mig næsten mere trist, end at jeg mistede et minut til Jonas, siger Tadej Pogacar.

Sponsoreret indhold