Sport12. februar 2024

Super akavet nej til Super Bowl: Mahomes-lillebror nægtet adgang til VIP-område

Selv når du er i familie med de store NFL-spillere, skal du kunne dokumentere din VIP-dokumentation - ellers er der ingen adgang
Brittany Mahomes, hustru til Kansas City Cheifs-stjernen Patrick Mahomes, gjorde ikke meget for at svigerbror kunne få adgang til NFL-herlighederne.
Brittany Mahomes, hustru til Kansas City Cheifs-stjernen Patrick Mahomes, gjorde ikke meget for at svigerbror kunne få adgang til NFL-herlighederne.
 Foto: Rob Carr/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Så er vi igang: Taylor Swift er ankommet til Super Bowl

Sikkerheden er ikke overraskende i top blandt publikum til årets Super Bowl-finale.

Faktisk er den så meget i top, at du ikke skal gøre dig de mindste forhåbninger om at få adgang til nogle af de smarte områder, bare fordi du har det rigtige ansigt eller de rigtige familiemedlemmer.

Heller ikke hvis du er lillebror til en af aftenens største footballspillere, Chiefs-spilleren Patrick Mahomes, kan du forvente særbehandling.

Det måtte Jackson Mahomes sande umiddelbart før søndagens store finalekamp til Super Bowl i Las Vegas, hvor han altså fik et iskoldt nej af en sikkerhedsvagt, efter han tilsyneladende forsøgte at forklare, hvem han var.

Og der var ikke meget hjælp at hente fra svigerinden Brittany Mahomes, hvis reaktion blev fanget på video af en gruppe tilskuere.

Det eneste, hun valgte at gøre, var nemlig at trække på skuldrende og danse videre, mens rapperen Future gav koncert.

Der har været massive spekulationer omkring, hvorvidt Jackson Mahomes har gjort sig upopulær blandt familie og venner, efter han har hængt måske lidt for meget ud med Travis Kelces ekskæreste, Nicole.

Det er nemlig popprinsessen Taylor Swift, der nu er kærester med Travis, som er holdkammerat med Patrick Mahomes, og meget tyder på, at der er blevet valgt side.

Travis Kelce og Kayla Nicole, der har været meget tætte med Mahomes-familien.
Travis Kelce og Kayla Nicole, der har været meget tætte med Mahomes-familien, men nu lader til at være ude i kulden.
 Foto: Willy Sanjuan/AP/Ritzau Scanpix

Nicole, der var kærester med Kelce i flere år, var faktisk brudepige, da Brittany og Patrick blev gift i 2022, men efter bruddet hun trykket unfollow på dem alle sammen.

Der er dog ingen af parterne, der har villet sætte ord på familiedramaet - endnu.

Kansas City Chiefs spiller natten til mandag den store Super Bowl-finale mod San Francisco 49ers, mens det er R&B-stjernen Usher, der står for underholdningen i det famøse Half Time Show.

Sponsoreret indhold