Sport11. april 2024

Stjernemålmand er i chok over positiv dopingprøve

Magdeburgs håndboldmålmand Nikola Portner er suspenderet efter at være blevet testet positiv efter en kamp
Nikola Portner, her i aktion mod GOG i Champions League, erklærer sig "dybt chokeret" over den positive dopingprøve. (Arkivfoto). 
Nikola Portner, her i aktion mod GOG i Champions League, erklærer sig "dybt chokeret" over den positive dopingprøve. (Arkivfoto).
 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Håndboldmålmand Nikola Portner kommer ikke til at træne eller spille kampe for Bundesliga-topholdet Magdeburg i den kommende tid.

Klubben meddelte onsdag på sin hjemmeside, at den schweiziske målmand afleveret en positiv prøve i en dopingkontrol.

- Indtil videre har vi meget få detaljer om sigtelsen, og hvor sagen står. Nikola Portner deltager foreløbig ikke i klubbens træning eller kampe, skriver Magdeburg, der sammen med målmanden vil have afklaret sagen så hurtigt som muligt.

Den 30-årige målmand afviser i et opslag på Instagram, at han har overtrådt dopingbestemmelserne.

- Jeg er blevet informeret om, at en dopingkontrol åbenbart har vist et "analyseresultat, der afviser fra normen", og at der derfor er indledt en sag.

- Denne information har chokeret mig dybt. Jeg er meget ked af situationen og vil sætte alt ind på at bevise, at jeg ikke har overtrådt antidopingreglerne og altid har handlet i sportens ånd, skriver han.

Nikola Portner var i sidste sæson med til at vinde Champions League med Magdeburg. Her han blandt andet har selskab af to danske landsholdsspillere, Michael Damgaard og Magnus Saugstrup.

Sponsoreret indhold