Sport6. februar 2023

Stjerne i spektakulær afsløring: Her er kønnet på mit kommende barn

Newcastle-stjernen Joelinton og partneren Thays Gondim valgte en noget speciel og vild måde at afsløre kønnet på deres kommende barn
Brasilianske Joelinton fik kønnet på sit kommende barn at vide på en ganske ekstravagant måde midt inde på banen på St. James Park. 
Brasilianske Joelinton fik kønnet på sit kommende barn at vide på en ganske ekstravagant måde midt inde på banen på St. James Park.
 Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Nogle får beskeden direkte fra en læge. Andre vil slet ikke vide det.

Når det kommer til at kende kønnet på ens kommende barn, så er der flere måder og holdninger til, hvordan dette kan gøres.

De senere år er der gået en form for sport i, hvordan kønnet på et kommende barn kan afsløres. Newcastle-stjernen Joelinton og hans partner Thays Gondim valgte en noget speciel måde at få afsløret kønnet på deres kommende barn.

Det foregik nemlig midt inde på banen på det stadion, hvor Joelinton og hans hold, Newcastle, holder til - St. James Park.

Her var der pyntet op med balloner i masevis og ikke mindst konfettikanoner, der var klar til at blive trykket afsted med den farve, der skulle indikere, hvilket køn deres kommende barn har.

Som videoen så fint afslører, så venter stjerneparret en dreng, for da Joelinton sparkede bolden i luften gik konfettikanonerne amok med blå røg og konfetti. Dømt ud fra Joelintons reaktion, så var han ganske fint tilfreds med den nyhed.

Den brasilianske stjerne og hans partner venter deres tredje barn. Deres to første børn var med på banen, da kønnet på den nye tilføjelse til familien blev afsløret.

Parret afslørede mellem jul og nytår, at de ventede endnu et barn. Da Newcastle slog Leicester 3-0 på Boxing Day, fejrede Joelinton sin scoring i opgøret ved at tage bolden op under trøjen som symbol på, at partneren var gravid. Dagen efter bekræftede begge to graviditeten på sociale medier.

26-årige Joelinton har spillet i Newcastle siden 2019 og har spillet 143 kampe for klubben.

I denne sæson har han spillet 26 kampe for topholdet og har scoret fire mål.

Sponsoreret indhold