Sport23. marts 2023

Stabæks Kasper Høgh sætter ord på Tinder, DM’s og datinglivet: - De norske piger kan generelt bare godt lide dansk

Det lyder til at Kasper Høgh, der er udlejet til norske Stabæk, ikke kun er målfarlig på banen
22-årige Kasper Høgh skiftede til norske Stabæk på en lejeaftale for resten af kalenderåret. Og udover at være startet med mål i støvlerne, antyder han også, at der er succes med de norske kvinder.
22-årige Kasper Høgh skiftede til norske Stabæk på en lejeaftale for resten af kalenderåret. Og udover at være startet med mål i støvlerne, antyder han også, at der er succes med de norske kvinder.
 Foto: Stabæk

En dag efter Nicklas Helenius vendte tilbage til Aalborg, sagde AaB farvel til Kasper Høgh.

Han blev i vinterens transfervindue sendt til Stabæk i Norge, hvor han er blevet lejet ud resten af kalenderåret.

Ekstra Bladet har været i kontakt med den 22-årige dansker om livet i Norge, og her smider Høgh et par sandheder på bordet.

For som singlefyr i Norge skal fritiden bruges på andet end træning.

Da han bliver spurgt ind til, hvorvidt han bruger Tinder eller DM’s på Instagram for at kontakte potentielle bejlere, er svaret klart fra angriberen.

- Hvorfor ikke begge dele? Der er ingen, der har sagt, at jeg ikke bruger DM’s. Jeg er faktisk mest på DM’s for at være helt ærlig, siger Kasper Høgh til mediet inden han antyder, at der er held med de norske kvinder, da han bliver spurgt ind til, om han er eksotisk for de norske kvinder.

- Det er nok mere sådan lidt viking-agtigt, men de norske piger kan generelt bare godt lide dansk.

På banen har Kasper Høgh siden skiftet også haft succes.

I de seneste to kampe har 22-årige Kasper Høgh scoret tre mål, og har spillet en stor rolle i, at Stabæk er i semifinalen i den norske pokalturnering.

Det har han gjort, imens han løber rundt med nummer 69 på ryggen.

Årsagen skyldes dog ikke en lumsk tankegang, men derimod fordi han er født den sjette december og gerne vil bære nummer ni som angriber.

Sponsoreret indhold