Sport23. maj 2023

Ståle Solbakken afslører: Flytter hjem til Norge

Imens den norske landstræner regner med at flytte til Norge inden for nogle måneder, bliver hans datter Ida boende i København
Både som cheftræner i FC København og som norsk landstræner har Ståle Solbakken været vant til at pendle fra København og Norge. Nu bliver den permanente base dog flyttet til Norge.
Både som cheftræner i FC København og som norsk landstræner har Ståle Solbakken været vant til at pendle fra København og Norge. Nu bliver den permanente base dog flyttet til Norge.
 Foto: Ritzau Scanpix

55-årige Ståle Solbakken har været vant til at pendle mellem København og Norge, hvor han mest har kaldt København for sit hjem.

Men det er slut om nogle måneder, da Ståle Solbakken planlægger at flytte hjem til Norge.

Det fortæller han til BT.

- Det er rigtigt, at vi planlægger at flytte hjem til Norge inden for nogle måneder.

Ståle Solbakken har også stået i spidsen for det norske landshold siden 2020, men da han overtog jobbet, blev familien boende i København. Eller helt præcist Skovshoved.

Det er dog ikke et helt permanent farvel til Danmark for den tidligere FC København-træner.

For efter et par år med Danmark som fast bopæl er datteren Ida blevet særdeles glad for København.

Hun er i gang med en gymnasieuddannelse i Danmark og planen er også at blive i København, når hun har færdiggjort gymnasiet.

Derfor kommer Ståle Solbakken stadig til ”at have et ben i København”, når han fra tid til anden skal besøge datteren.

Selvom flere danske fodboldfans stadig håber på, at der kommer undertekster på når Ståle Solbakken bliver interviewet, er der ingen tvivl om hans status i København og hans forhold til Danmark.

I to perioder fra 2006 – 2011 og 2013 – 2020 var han cheftræner for FCK.

Her blev det til hele otte danske mesterskaber, fire pokaltitler og et hav af store europæiske oplevelser i blandt andet Champions League.

Sponsoreret indhold