Sport6. marts 2023

Sportsstjernen Jeremy Finlayson er blevet gift med sin kræftramte kæreste

Kellie Gardner lider af stadie fire kræft, men nu har hun fået sit største ønske opfyldt og er blevet gift med Jeremy Finlayson
Kellie Finlayson fik konstateret kræft for første gang tilbage i november 2021, men vandt kampen før kræften kom tilbage igen i januar i år. Nu har hun fået sit ønske opfyldt og er blevet gift med sin mand Jeremy Finlayson.
Kellie Finlayson fik konstateret kræft for første gang tilbage i november 2021, men vandt kampen før kræften kom tilbage igen i januar i år. Nu har hun fået sit ønske opfyldt og er blevet gift med sin mand Jeremy Finlayson.
 Foto: Kellie Finlayson

En vaskeægte kærlighedshistorie har set dagens lys i Australien.

Her er den 27-årige australsk fodboldstjerne Jeremy Finlayson, der til dagligt spiller for Port Adelaide, blevet gift med sin partner Kellie Gardner.

Nyheden falder dog på et dystert tidspunkt i parrets hverdag.

Den 17. november 2021 fik modellen Kellie Gardner som 25-årig beskeden om, at hun havde en kræftsvulst i tyktarmen knap fire måneder efter, at hun havde født datteren Sophia.

Efter et år med kemobehandling og operationer fik hun beskeden om, at kræften så ud til at være helt væk.

Men i januar fik hun overbragt den frygtelige nyhed om, at kræften havde spredt sig til Kellies lunger, og derfor lider hun nu af stadie fire kræft.

Jeremy Finlayson og Kellie Gardner var blevet forlovet i sommeren 2022, og derfor valgte de at reagere hurtigt efter beskeden om, at Kellies kræft var vendt tilbage.

- Jeg ville gerne blive gift med mit hår, men jeg er startet med at miste håret, har hun sagt til The Advertiser.

På tre uger fik de derfor arrangeret hele brylluppet, hvor ceremonien fandt sted på en smuk strand i Australien.

Nu håber hr. og fru. Finlayson at holde en endnu større fest til oktober, når AFL-sæsonen er slut for Jeremy Finlayson, og Kellie Finlayson forhåbentligt har vundet kampen mod kræften for anden gang.

Jeremy Finlayson er professionel i sportsgrenen australsk fodbold, hvilket ikke må forveksles med fodbolden som vi kender herhjemme.

Her spilles der med en oval bold, ligesom man både løber med bolden i hænderne, men også bruger fødderne til at score point.

Sponsoreret indhold