Sport18. marts 2024 (opd. 18. marts 2024)

Spansk tennisstjerne holder fast i mesterskabet

Tennisstjernen Carlos Alcaraz har endnu engang bevist sit værd ved at vinde over Daniil Medvedev i ATP Masters 1000-finalen. Med en overbevisende sejr på 7-6, 6-1 cementerer den unge spanier sin position i tenniseliten
Der skulle lidt opvarmning til, før Carlos Alcaraz (t.v.) kunne banke Daniil Medvedev.
Der skulle lidt opvarmning til, før Carlos Alcaraz (t.v.) kunne banke Daniil Medvedev.
 Foto: Clive Brunskill/AFP/Ritzau Scanpix

Den spanske tenniskomet Carlos Alcaraz holder fast i mesterskabet ved ATP Masters 1000-turneringen Indian Wells i den californiske ørken i USA.

Kort efter midnat natten til mandag gjorde den 20-årige spanier det atter af med Daniil Medvedev, som for andet år i træk trak det korte strå i finalen af den prestigefyldte turnering.

Carlos Alcaraz satte russeren til vægs med cifrene 7-6, 6-1.

- Jeg nyder at spille sådan nogle kampe med dig, sagde Alcaraz, da trofæet skulle overrækkes.

- Forhåbentlig er der flere finaler at se frem til.

Spanieren startede sløset ud med uprovokerede fejl, og det lignede ren rutine, da Medvedev gjorde det til 3-0 i første sæt.

Den forsvarende mester fandt dog formen, formåede at bryde tilbage og trak det 1 time og 11 minutter lange sæt ud i en tiebreak, som han vandt.

I andet sæt formåede russeren kun at holde serv en enkelt gang, og Carlos Alcaraz kunne ubesværet lukke sættet til 6-1 og dermed kampen.

Indian Wells er en af de største turneringer i den årlige tenniskalender og rangerer lige under de fire grand slam-turneringer i prestige.

Både på kvindesiden og herresiden er der i alt ni millioner dollar på spil i præmiepenge. Det svarer til 61,6 millioner danske kroner, hvoraf cirka 7,53 millioner kroner går til turneringens vinder.

Sponsoreret indhold