Sport28. november 2023

Skistjerne Calle Halfvarsson fik GRUSOM penisskade: Det værste nogensinde

Calle Halfvarsson har svært ved at beskrive de smerter, han gennemlevede, da hans penis kom til skade under en sportsbegivenhed i Finland
Calle Halfvarsson har svært ved at beskrive de smerter, han gennemlevede, da hans penis kom til skade under en sportsbegivenhed i Finland.
Calle Halfvarsson har svært ved at beskrive de smerter, han gennemlevede, da hans penis kom til skade under en sportsbegivenhed i Finland.
 Foto: Ritzau Scanpix/Jure Makovec / AFP

34-årige Calle Halfvarsson endte i sit livs værste smertehelvede, efter hans penis led overlast under en skikonkurrence i iskolde Finland.

Det skriver The Sun.

Den svenske langrendsløber endte nemlig med en decideret frossen penis som følge af de iskolde forhold.

– Det gør så pokkers ondt. Det er forfærdeligt. Det er heldigt, at mit andet barn er på vej, for det bliver svært i fremtiden, hvis det fortsætter sådan her, fortalte den smerteramte skisportsstjerne ifølge The Sun.

Det var under et 20-kilometerløb i Ruka, at Calle Halfvarssons ”bedste ven” frøs til. Allerede da startskuddet lød, lå temperaturen på minus 15 grader, og derfor havde hans penis det alt andet end rart (og varmt), da Calle Halfvarsson langt om længe krydsede målstregen. Han brugte med egne ord 10 smertefulde minutter på at få liv i sin penis igen.

Det er langt fra første gang, at langrendsløbere har pådraget sig lignende frostskader. Derfor er budskabet fra Calle Halfvarsson da også tydelig:

– Hvis du skulle have et råd fra mig: Så bliv væk, for det er det værste, du kan opleve.

Sponsoreret indhold