Sport27. april 2023

Skadet siden marts: Nu kan Jesper Lindstrøm få comeback i weekenden

En ankelskade har holdt Jesper Lindstrøm på sidelinjen, men i weekenden kan han endelig få comeback. Det afslører danskerens træner
Jesper Lindstrøm har været ukampdygtig siden marts, men nu er der endelig lys for enden af tunnelen, da han kan få comeback for Eintracht Frankfurt i weekenden.
Jesper Lindstrøm har været ukampdygtig siden marts, men nu er der endelig lys for enden af tunnelen, da han kan få comeback for Eintracht Frankfurt i weekenden.
 Foto: Ritzau Scanpix

På grund af en skade har landsholdsspilleren Jesper Lindstrøm ikke spillet en fodboldkamp siden 5. marts, men på lørdag kan han få comeback.

Det oplyser Oliver Glasner, der er træner i Eintracht Frankfurt ifølge det tyske nyhedsbureau dpa torsdag.

Jesper Lindstrøm blev ramt af en ankelskade i forbindelse med træning i sin tyske klub.

Ved den lejlighed oplyste Eintracht Frankfurt, at der ville blive tale om en pause på flere uger.

Bliver Jesper Lindstrøm sendt på banen lørdag, vil der være gået otte uger og en dag siden hans seneste optræden i Bundesligaen.

Og der er gode muligheder for, at Oliver Glasner vælger at sender Jesper Lindstrøm i aktion. Men det bliver ikke i startopstillingen.

- Han er ikke fuldstændig smertefri endnu, men han kan træne. Jeg talte med ham i dag (torsdag, red.), og han sagde, at han har det rigtig godt.

- Han er i eufori lige nu, og det vil vi gerne udnytte.

- Det kan være, at han kan få en god indflydelse i de 10-15 minutter, han måske kommer til at spille, siger Glasner ifølge dpa.

Eintracht Frankfurt møder lørdag Augsburg i Bundesligaen.

Jesper Lindstrøm har været en af Eintracht Frankfurts største profiler i denne sæson. Præstationerne har betydet, at han angiveligt er på radaren i flere europæiske storklubber.

Sponsoreret indhold