Sport14. marts 2024 (opd. 14. marts 2024)

Skadeschok: Wozniacki trækker sig fra kvartfinalekamp

Skuffelsen var stor, da Caroline Wozniacki måtte opgive kampen mod Iga Swiatek på grund af en skade
Det var tydeligt, at Caroline Wozniacki gik meget skuffet fra banen.
Det var tydeligt, at Caroline Wozniacki gik meget skuffet fra banen.
 Foto: Mark J. Terrill/AP/Ritzau Scanpix

Det startede ellers godt for den danske tennisspiller Caroline Wozniacki, der var foran 4-1 i første sæt mod den polske verdensetter, Iga Swiatek, i kvartfinalen ved Masters 1000-turneringen i Indian Wells.

Derfra skruede verdensetteren dog bissen på og vandt sættet 6-4, inden en skade satte en stopper for Wozniacki i begyndelsen af andet sæt.

I pausen mellem første og andet sæt modtog danskeren behandling for en skade i højre tå, der opstod i forrige rundes opgør.

Det var efterfølgende tydeligt, at Wozniacki var hæmmet, og hun havde det svært, når hun skulle bevæge sig rundt på banen.

Bagud 0-1 i andet sæt blev smerterne for store for danskeren, der måtte se sig nødsaget til at trække sig fra opgøret.

- Jeg har stor respekt for hende, og jeg er ked af, at det skal slutte sådan, siger Iga Swiatek den efterfølgende vinderinterviewet.

Wozniacki begyndte ellers opgøret i teten.

Efter at have overlevet tre breakbolde i første parti viste danskeren godt spil og sikrede sig en god start.

Med god og varierende tennis pressede danskeren den polske verdensetter til flere fejl, og med et brud kom Wozniacki foran 4-1 i sættet.

Det vækkede Swiatek, og polakken viste derfra den høje kvalitet, som hun er garant for. Samtidig formåede verdensetteren at rydde op i fejlene og brød sig tilbage i opgøret.

Ved 4-4 stod danskeren imod på tre breakbolde, før det lykkedes for Swiatek at bryde danskeren for anden gang i træk, inden verdensetteren servede sættet hjem efter at have taget fem partier på stribe.

Den næste opgave for Caroline Wozniacki er Miami Open, der begynder i næste uge.

Sponsoreret indhold