Sport27. januar 2024

Simon Pytlick om hårde tyskere: Nogle situationer var lidt for meget

Simon Pytlick og Mathias Gidsel fik en hårdhændet behandling af det tyske forsvar fredag aften. Men når to mænd, vil slå dem ned, åbner det heldigvis andre muligheder
Tyskerne gik i den grad hårdt til de danske spillere i EM-semifinalen. Særligt Mathias Gidsel og Simon Pytlick fik lidt knubs med på vejen, men faktisk blev de danske stjerner mere tændt af kampens hårdhed.
Tyskerne gik i den grad hårdt til de danske spillere i EM-semifinalen. Særligt Mathias Gidsel og Simon Pytlick fik lidt knubs med på vejen, men faktisk blev de danske stjerner mere tændt af kampens hårdhed.
 Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Til tider mindede det mere om et bodegaslagsmål end en håndboldkamp, da Simon Pytlick og Mathias Gidsel kom i kløerne på det tyske forsvar i EM-semifinalen fredag aften.

Men trods de mange slag og de mange ufrivillige flyveture er det glæden over sejren, der fylder Pytlicks krop dagen derpå.

- Jeg vil jo gerne spille de her kampe, fordi jeg ved, at jeg bliver slået i jorden. Kampen var virkelig hed. Det er det, der tænder en håndboldspiller.

- Man kan jo se på modstanderne, at den eneste måde, de kan stoppe os på, er at gå langt over stregen.

- Der var nogle situationer, hvor jeg tænkte, at det var fem-ti procent for meget, men det var sjovt at se, hvordan de var nødt til at gribe til andre midler for at stoppe os, siger Simon Pytlick.

Også Gidsel vælger at se den hårdhændede behandling som udtryk for tyskernes fortvivlelse.

- Jeg følte mig lidt som en boksebold, men jeg synes ikke, det var svinestreger. Det var måske lidt en plan for dem at gå ekstra hårdt til mig. Det må jeg acceptere, og så måtte vi udnytte det på andre måder.

- Når der er to mand, der vil slå mig ned, åbner det jo andre muligheder, siger Mathias Gidsel.

Med sejren over Tyskland kvalificerede det danske hold sig til EM-finalen mod Frankrig.

Her er de to sprælske bagspillere klar til endnu en krig mod et kontant forsvar.

- Det er et uhyggeligt stærkt hold. Og det bliver som mod Tyskland: Kommer vi for tæt på forsvaret, bliver vi slået ned, spår Simon Pytlick.

Sponsoreret indhold