Sport30. januar 2024

Simon Pytlick med sød besked: - I har været for vilde

Den danske venstreback takker den danske befolkning for den massive støtte som landsholdet fik under det forgange EM
Simon Pytlick og Mathias Gidsel er landsholdets nye konger. Sammen udgør de et dødeligt angreb, der dog ikke var nok til at sikre Danmark guld i denne omgang, men derfor kan man jo godt takke for støtten alligevel, hvilket Simon Pytlick gør tirsdag af
Simon Pytlick og Mathias Gidsel er landsholdets nye konger. Sammen udgør de et dødeligt angreb, der dog ikke var nok til at sikre Danmark guld i denne omgang, men derfor kan man jo godt takke for støtten alligevel, hvilket Simon Pytlick gør tirsdag aften.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han var en af hovedårsagerne til, at Danmark relativt ubesværet kunne spille sig hele vejen i finalen, hvor det lige nøjagtig ikke blev til sejr.

Med sine 37 mål og 33 assists viste Simon Pytlick nemlig, at han i den grad hører til helt i toppen af håndboldeliten.

Men hvis man tror, at stjernen går upåvirket på banen, tager man fejl. Han er derimod pinlig bevidst om de mange danskere, der har fulgt med på slutrunderejsen.

Det viser han i et Instagram-opslag, hvor det står klart, at støtten i den grad er påskønnet.

– Tusind tak, Danmark. I har været for vilde ude i hallerne, men også hjemme i stuerne bag tv’et. Tusind tak, skriver håndboldspilleren og slutter beskeden af med et par hjerter.

Simon Pytlick er ikke den eneste fra landsholdet, der har følt behov for at takke for den massive opbakning, som de danske fans har vist undervejs i EM-turneringen, der blev afholdt i Tyskland.

Også landstræner Nikolaj Jacobsen har anerkendt den danske tilstedeværelse.

– Tusind tak for alle beskeder og opbakning hjemmefra Danmark. Og en kæmpe tak til alle jer der er rejst til Tyskland og støttet os, det betyder sindssygt meget for os alle, skriver han blandt andet.

Det kan godt være, at man hurtigt er blevet vant til, Danmark altid spiller med Simon Pytlick som back, når de store kampe oprinder, men det er faktisk blot lidt over en måned siden, at han blev kåret til årets danske håndboldspiller.

Vejen hen til den succes, som Pytlick i dag oplever, har dog ikke været uden bump undervejs. Faktisk kom han på et tidspunkt ofte grædende hjem. Læs mere om det her.

Sponsoreret indhold