Sport23. august 2023 (opd. 23. august 2023)

Simon Kjær taber millioner på dødssejler

Landsholdsanfører Simon Kjær og hans agent Mikkel Beck taber penge på investering i lystyacht - fodboldduoen har millioner af kroner ude at svømme
Simon Kjærs yacht-investering har vist sig at være en dødssejler.
Simon Kjærs yacht-investering har vist sig at være en dødssejler.
 Foto: Søren Jul Lamberth

LÆS OGSÅ: Camilla Andersen kræver 45 millioner kroner for sit hus

En investering på et tocifret millionbeløb i en lystyacht er en gedigen underskudsforretning for den 34-årige landsholdsanfører Simon Kjær og hans 50-årige agent Mikkel Beck.

Det viser 2022-regnskabet for firmaet TYC 4 P/S, der gennem et datterselskab TYC 4A LLC på Isle of Man administrerer udlejningen af yachten, som den tidligere og nuværende fodboldstjerne hver ejer en tredjedel af.

Tidligere landsholdsspiller Mikkel Beck ønsker ikke at kommentere sin investering.
Tidligere landsholdsspiller Mikkel Beck ønsker ikke at kommentere sin investering.
 Foto: RENÉ SCHÜTZE

Sidste år endte med et underskud på 6,5 mio. kr. og formuen er nu negativ. Egenkapitalen er på minus 6,9 mio. kr. og selskabets fortsatte drift afhænger af, om der kommer flere penge fra Kjær og Beck og den tredje investor.

– Indtægterne fra udlejningen har fortsat været begrænset, står der i regnskabet. Årsagen til nogle sløje udlejningsår er angiveligt coronavirussen, der lagde en dæmper på markedet og i øvrigt påvirkede priserne på lystyachter negativt.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-23/mikkel-becks-hustru-hilda-pa-lystyacht-i-port-de-plaisance-de-cap-dail-foto-instagram.jpg
Mikkel Becks hustru Hilda er åbenbart også begejstret for yacht-livet. Det er uvist, om det er den båd, Simon Kjær og Mikkel Beck har investeret i.
 Foto: Instagram

Siden selskabet TYC 4 P/S i 2019 blev stiftet, har det udelukkende leveret underskud. Ifølge regnskabet har ledelsen og de tre ejere af yachten et samlet tilgodehavende på over 23 mio. kr.

Mikkel Beck bekræfter overfor SE og HØR, at han har investeret i et firma, som lejer både ud. Han ønsker ikke at bidrage med yderligere oplysninger.

Sponsoreret indhold