Sport23. maj 2024

Simon Kjær og familien skal ikke retur til Danmark

Når Simon Kjær er færdig med fodboldkarrieren, så skal han og familien ikke hjem til hverken Horsens eller Herning
Tiden i Milan var en drengedrøm, der gik i opfyldelse for Simon Kjær. Snart er drømmen forbi. 
Tiden i Milan var en drengedrøm, der gik i opfyldelse for Simon Kjær. Snart er drømmen forbi.
 Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpix

Simon Kjær nærmer sig et endegyldigt farvel til hjerteklubben AC Milan, som danskeren har kunne kalde sin arbejdsgiver de sidste 4,5 år. Den 35-årige danske landsholdsanfører får ikke forlænget sin kontrakt.

I en følelsesladet video, på klubbens officielle kanal, fortæller han, hvordan afskeden med den italienske storklub bliver en rørende en af slagsen - i øvrigt på flydende italiensk:

- Jeg kom til Italien som 19-årig, til Palermo. Dengang sagde jeg med det samme til min agent, at jeg ville til Milan. Det ville jeg i et stykke tid, men i sidste ende lykkedes det. Det er mit hold, mit sted, fortæller Simon Kjær i videoen og fortsætter:

- Min tid her var en drøm, og det gav mig stor lykke og tilfredsstillelse i mit liv og karriere, lyder det rosende fra danskeren.

Og selvom det endnu er uvist, hvor den blonde forsvarsgeneral skal spille efter sommerferien, så er én ting sikkert. Familien ender i Italien og Milan igen efter karrieren.

- I fremtiden, når jeg stiller støvlerne på hylden, kommer jeg tilbage og bor i Milano med min familie, fordi det er vores hjem, lyder det fra Kjær i videoen.

Simon Kjær er aktuelt muskelskadet. Han spillede sin seneste kamp for Milan 14. april.

Sponsoreret indhold