Sport17. februar 2023

Sex-video går viralt: Utro landsholdsstjerne fanget på fersk gerning

I videoen kan man se den engelske landsholdsspiller udføre en yderst seksuel akt på en kvinde, der bestemt ikke er hans kone
Landsholdsspilleren Joe Westerman blev filmet, da han var sin kone utro i en gyde.
Landsholdsspilleren Joe Westerman blev filmet, da han var sin kone utro i en gyde.
 Foto: Screenshot

En sex-skandale har ramt det engelske ruygbylandshold. Mere bestemt har skandalen ramt landsholdsstjernen Joe Westerman.

Han blev nemlig forleden fanget på fersk gerning med bukserne nede i en mørk gyde, hvor han udførte en yderst seksuel akt på en kvinde, der bestemt ikke er hans kone.

Det skriver The Sun og Daily Mail.

Videoen er gået viralt på især Twitter, hvor den er så eksplicit, at den er blevet fjernet flere gange.

Da internettet er, som det er, popper den dog bare op igen og igen, og derfor er det syv sekunder lange klip stadig til at finde på det sociale medie.

Joe Westerman og hans kone, Lauren Westerman, har tre børn, som også har fået tilsendt videoen.
Joe Westerman og hans kone, Lauren Westerman, har tre børn, som også har fået tilsendt videoen.
 Foto: Privat

Ifølge det britiske medie fandt Joe Westermans sidespring sted under en 15 timer lang bytur, og det har skabt ekstremt meget røre i den britiske andedam.

Det skyldes, at landsholdsstjernen som nævnt har en kone samt tre børn derhjemme. Og konen er da også langt fra tilfreds med sin mand, som hun nu har smidt på porten.

Lauren Westerman fortæller The Sun, at hun er i komplet chok og totalt lammet over videoen.

- Jeg har genoplevet billederne om og om igen. Det er noget, jeg aldrig nogensinde vil få ud af mit hoved, ligemeget hvor meget jeg prøver, siger hun.

Hun fortæller også, at hendes mand har indrømmet sidespringet, men først efter videoen så dagens lys.

Hun understreger, at forholdet er slut mellem dem, og at Joe Westerman er blevet smidt ud af deres fælles hjem, men at de stadig prøver at samabejde bedst muligt, når det kommer til deres tre fælles børn.

Børnene er nemlig også yderst berørte af situationen, da folk bliver ved med at sende dem den eksplicitte video af deres far, fortæller Lauren Westerman.

Ifølge hende har både deres 14-årige datter og deres ni-årige modtaget videoen i grupper på sociale medier, selvom de gentagende gange har forsøgt at melde sig ud af grupperne.

- Det er deres far, og det gør så ondt, at de har skullet se sådan noget.

Joe Westerman har i kølvandet på videoen modtaget en bøde fra sin klub, Castleford Tiger, ligesom han er gået med til at udføre samfundstjeneste, hvor unge skal lære om konsekvenserne af at drikke alkohol.

Sponsoreret indhold