Sport11. marts 2024

Sergio Reguilons eks i tårer: Bryder sammen på tv

Modellen og medie-personligheden Marta Diaz brød sammen i gråd på live-tv efter bruddet med den tidligere Manchester United-back
Efter fire år som kærester, gik forholdet i stykker.
Efter fire år som kærester, gik forholdet i stykker.
 Foto: David Klein/Ritzau Scanpix/Marta Diaz via Instagram

23-årige Marta Diaz dannede indtil efteråret 2023 par med fodboldstjernen Sergio Reguilón.

27-årige Reguilón spiller for Premier League-klubben Brentford, hvor han siden januar har været på lån fra Tottenham Hotspur. I efteråret var spanieren på lejeophold i Manchester United, dog uden nævneværdig succes.

Om den manglende succes har noget med bruddet fra den 23-årige influencer og medie-personlighed at gøre, må stå hen i det uvisse.

Men én ting er sikkert, bruddet tog hårdt på 23-årige Diaz.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-11/p89p89p8p.png
Influenceren strålede på den røde løber ved premieren på sin dokumentar La Vida de Marta Diaz i oktober. Men her tog spekulationerne om bruddet også til, da kæresten gennem fire år glimrede ved sit fravær.
 Foto: Marta Diaz via Instagram

Under bruddet i sensommeren, blev Marta filmet, da hun deltog i det populære spanske gameshow 'El Desafio'. Programmet har først nu fået premiere på tv, hvor en tydeligt berørt Diaz ikke kan holde tårene tilbage.

- Jeg græder ikke på grund af præstationen. Det er bare, at denne uge har været lidt kompliceret for mig personligt. At øve, være fokuseret på, hvad mine vidunderlige trænere fortalte mig, mens jeg tænkte på noget andet, fortæller hun i programmet.

Diaz kan dog glæde sig over, at hun på trods af uroen i hendes personlige liv, lykkedes med at vinde tv-dysten.

Forfærdeligt og smertefuldt

Men trods professionel succes med flere tv-optrædener og sin egen dokumentarserie, håber Marta Diaz nok på et mere lykkebringende 2024.

For ikke nok med at kærligheden brast i det forgangne år, så sluttede hun 2023 af med at rive sit korsbånd over på det, der skulle have været en skøn skiferie.

- Jeg er virkelig nede, mit år har været forfærdeligt og psykisk meget smertefuldt. Dette har allerede været dråben, der får bærgeret til at flyde over, delte hun i december med sine over tre millioner følgere på Instagram.

Det samme gælder nok i virkeligheden også for ekskæresten, Sergio Reguilón.

Den tidligere Atletico Madrid-stjerne har et år tilbage af sin kontrakt med Tottenham til sommer. Reguilón har spillet 67 kampe for Tottenham, men det er to år siden hans seneste optræden for klubben.

Det lader imidlertid til, at cheftræner i Brentford - danske Thomas Frank - er begejstret for sin nye lejesvend. Han har allerede kvitteret med flere startpladser til den 27-årige spanier. Reguilón var dog ikke kampdygtig mod Arsenal i weekenden, da han døjer med en skade.

Sponsoreret indhold