Sport3. oktober 2022

Se videoen: Her kommer tennisstjerner op at toppes efter kampen

Corentin Moutet og Adrian Andreev var bestemt ikke begejstrede for hinanden efter deres ATP-kamp forleden
Corentin Moutet og Adrian Andreev kom op og toppes efter deres kamp forleden.
Corentin Moutet og Adrian Andreev kom op og toppes efter deres kamp forleden.
 Foto: Screenshot

Det var ikke pæne gloser, der røg ud af munden på Corentin Moutet og Adrian Andreev, efter de to forleden mødte hinanden til ATP-turneringen i Frankrig.

Her vandt topseedede Moutet over det bulgarske wildcard Andreev, men da de efterfølgende skulle give hinanden hånden, gik det helt galt.

Håndtrykket var nemlig et yderst hårdt et af slagsen, hvorefter Andreev hev sig selv hen mod Moutet, således at han bevidst skubbede ham i brystet.

Og derefter blev det blot værre.

Moutet blev nemlig så vred, at han styrtede over på den anden side af nettet og skubbede til Andreev, som forsøgte at forsvare sig selv med sin ketsjer.

Slagsmålet fik dommeren til at hoppe ned fra sin stol, hvorefter han forsøgte at skille de to kamphaner ad.

Se episoden herunder (artiklen fortsætter under videoen):

Ifølge New York Post er episoden gået viralt på sociale medier, hvor folk bestemt ikke er imponerede over hverken Moutet eller Andreev.

Moutet har selv delt en udtalelse på Instagram, hvor han giver sin modstander skylden.

- Jeg har ikke lyst til at undskylde for det, der skete efter kampen, skriver han og fortsætter:

- Når en spiller siger "fuck dig" to gange, mens han kigger dig i øjnene, så kan jeg ikke lade være med at lade ham forstå, at den slags ikke er okay.

Moutet skælder også publikum ud i sit opslag, fordi de klappede af Andreev efter kampen. Han beskylder endvidere sin modstander for at have truet ham.

- Måske er den slags acceptabelt for jer, men det er det ikke for mig. Han truede mig og bad mig om at vente ved udgangen, hvilket jeg gjorde, skriver han og fortsætter:

- Jeg ventede i ti minutter, indtil jeg fandt ham, mens han gemte sig bag seks sikkerhedsfolk. Jeg sagde til ham, at jeg havde hørt hans trusler, og at jeg meget gerne ville se ham føre dem ud i livet.

Andreev har i skrivende stund ikke kommenteret sagen.

Sponsoreret indhold