Sport6. februar 2023

Se det afslørende billede: Neymar sammen med ekskæresten igen

Søndag fyldte Neymar fyldte 31 år, og det fejrede han ved at finde sammen med sin gamle flamme Bruna Biancardi
I øjeblikket sidder Neymar ude med en skade, men heldigvis har han mere held uden for banen, hvor den 31-årige brasilianer igen danner par med Bruna Biancardi.
I øjeblikket sidder Neymar ude med en skade, men heldigvis har han mere held uden for banen, hvor den 31-årige brasilianer igen danner par med Bruna Biancardi.
 Foto: Ritzau Scanpix

I sommer blev den brasilianske superstjerne single efter halvandet år i forhold. Sådan ser det dog ikke ud til at være længere.

Det er ikke mere end en måned siden, at både spanske og brasilianske medier meldte ud, at Neymar skulle have fundet sammen med 30-årige Jessica Turini.

Blandt andet blev Jessica Turini spottet til VM i Qatar, og hun besøgte efterfølgende også Paris, hvor Neymar til dagligt spiller.

Men et romantisk forhold mellem Jessica Turini og Neymar er ikke længere relevant, eftersom Neymar i stedet har fundet sammen med sin ekskæreste Bruna Biancardi.

28-årige Bruna Biancardi afslørede selv forholdet på sin Instagram, da hun delte en fødselsdagshilsen til Neymar. Her ses parret kysse på hinanden, ligesom Biancardi i beskrivelsen sender en lille kærlighedserklæring afsted.

Neymar har kvitteret opslaget med at skrive ”Jeg elsker dig”.

Bruna Biancardi og Neymar var i første omgang sammen fra 2021 og frem til sommeren 2022. Forholdet blev dog først officielt i vinteren 2022, hvor parret angivenligt skulle være blevet forlovet.

Sponsoreret indhold