Sport17. maj 2024 (opd. 17. maj 2024)

Scottie Scheffler tilbageholdt og lagt i håndjern

Scottie Scheffler blev tilbageholdt af en politibetjent og røg om på bagsædet af en politibil.

Golfspilleren Scottie Scheffler, verdensranglistens nummer et, blev fredag tilbageholdt af en politibetjent og røg i håndjern før anden runde af majorturneringen PGA Championship.

Det oplyser Jeff Darlington, der er journalist på ESPN, og som så den dramatiske episode udfolde sig fredag.

Han skriver på X, at Scottie Scheffler blev anholdt af politibetjenten og røg om på bagsædet af en politibil.

ESPN skriver på sin hjemmeside, at Scottie Scheffler forsøgte at køre forbi politibetjenten på vej til Valhalla Golf Club, hvor majoren spilles.

Det lod til, at Scottie Scheffler ikke havde forstået trafikken i området, og det fik betjenten til at fare efter golfspilleren.

Golfturneringen oplyser i øvrigt på sin hjemmeside, at anden runde er udskudt på grund af en ulykke i nærheden af golfbanen. De to forhold har intet med hinanden at gøre.

ESPN skriver, at en fodgænger er omkommet i området, da han forsøgte at passere vejen Shelbyville Road. Den uidentificerede mand blev påkørt af en bus, der kørte på en vej, der var beregnet til busser.

Fodgængeren døde på stedet, bekræfter en talsmand for det lokale politi over for ESPN.

Scottie Scheffler blev sigtet for flere forseelser - heriblandt vold mod politibetjenten og for ikke at følge politiets anvisninger i trafikken. Det skriver Olivia Russell, der er lokaljournalist på tv-stationen Wave News, på X.

Siden blev Scottie Scheffler løsladt og skulle ifølge Reuters være ankommet til golfbanen, hvor han fredag skal i gang med anden runde.

PGA Tour har på X sendt en udtalelse fra Scottie Scheffler, der forsøger at forklare, hvad der gik galt.

- Det var en meget kaotisk situation, hvilket var forståeligt grundet den tragiske ulykke fra tidligere på dagen. Der opstod en stor misforståelse om, hvad jeg troede, jeg blev bedt om.

- Jeg havde aldrig intention om at se bort fra de instruktioner, jeg fik. Jeg håber, at jeg kan lægge dette til side og fokusere på golfspillet i dag, lyder det fra Scottie Scheffler.

Sponsoreret indhold