Sport4. marts 2023

Sarah Mahfoud udpeger næste mål: Vil banke dansk verdensmester

Lørdag aften går det løs når Sarah Mahfoud møder tyske Lara Ochmann, men allerede nu har hun næste mål klar
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sarah Mahfoud skal lørdag bokse mod tyske Lara Ochmann. Skulle det blive til en sejr, har hun allerede næste eventuelle danske modstander klar.
 Video: Pluto TV

Der er stort boksestævne lørdag aften når Danish Fight Night-stævnet ”A New Beginning” finder sted i Musikteatret i Albertslund.

Stævnet sendes live på Pluto TV fra klokken 20.45, og her er den ene hovedkamp mellem Sarah Mahfoud og tyske Lara Ochmann.

32-årige Mahfoud, der bokser i klassen fjervægt, er en af de største danske boksere på nuværende tidspunkt.

Lørdag skal hun forsøge at rejse sig efter nederlaget i efteråret 2022 til Amanda Serrano, hvor hun tabte sit VM-bælte.

Her satte Amanda Serrano sine tre VM-bælter på spil og havde Sarah Mahfoud sejret, ville hun have skrevet sig ind i bøgerne som en af de største nogensinde.

Netop derfor er kampen mod Lara Ochmann meget vigtig for Mahfoud.

- Den er så vigtig. Jeg får lov til at bokse en titelkamp igen og komme op på ranglisten igen. Den her kamp er et skridt op på vejen til at blive verdensmester igen. Jeg vil have en ny VM-kamp og det her er et skridt på vejen til det, siger den danske bokser forud for kampen.

Imens Sarah Mahfoud har 11 sejre i karrieren og et enkelt nederlag til netop Serrano, har 23-årige Lara Ochmann to sejre mindre, men til gengæld også et nederlag på cv’et.

Sarah Mahfoud er ikke bleg for at indrømme, at hun regner med en sejr lørdag aften og skulle dette også blive tilfældet, har hun allerede næste modstander klar.

For den 32-årige bokser er ikke den eneste danske kvinde som gør sig særdeles positivt bemærket i bokseverden.

I sidste weekend vandt Dina Thorslund sin 19. kamp ud af 19 mulige, da hun bankede argentinske Debora Anahi Lopez.

Dina Thorslund er verdensmester i batamvægtklassen, men selvom Thorslund og Mahfoud ikke bokser i samme vægtklasse, er Sarah Mahfoud ikke bleg for at indrømme, at hun er klar til at bokse mod Thorslund.

- Ja, kom. Hvis det er, at alt kan falde på plads, så vil jeg selvfølgelig gerne bokse mod Dina. Lad os tage den, siger Sarah Mahfoud om en potentiel dansk superboksekamp.

Sarah Mahfoud har tidligere på ugen afsløret til SE og HØR, at hun har fået sig en kæreste.

Hun var dog ikke meget for at gå i detaljer, men spørgsmålet er om den nye fyr ikke vil være at finde på tribunen lørdag aften.

Du kan se det fulde interview med Sarah Mahfoud i videoen øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold