Sport22. april 2023

Sarah Mahfoud og kæresten ikke klar til børn endnu: To ting i boksekarrieren skal krydses af først

Hvis alt går som Sarah Mahfoud håber er børneplanerne for nu blevet udskudt
Sarah Mahfoud er gæst i tredje afsnit af "Af banen". Her snakker hun fremtidsplaner, Vild med dans, Mogens Palle og meget mere.
Sarah Mahfoud er gæst i tredje afsnit af "Af banen". Her snakker hun fremtidsplaner, Vild med dans, Mogens Palle og meget mere.
 Foto: Kaspar Wenstrup

I sidste måned kunne Sarah Mahfoud fortælle, at hun havde fået sig en ny kæreste.

Den nye fyr i Mahfouds liv er den tidligere bokser Tobias ”The Ironman” Sørig, og Tobias og Sarah mødte da også hinanden gennem boksningen.

33-årige Sarah Mahfoud har tidligere ikke lagt skjul på, at hun gerne vil have mange børn, men det bliver først når boksehandskerne bliver lagt på hylden.

Og meget tyder på, at der altså lige går et stykke tid før hun vælger at gøre dette.

Det afslører Sarah Mahfoud i SE og HØR sportspodcasten ”Af banen”.

For i en alder af 33 år tyder det ikke på, at Mahfoud har ramt sit højeste niveau endnu.

Det kan på den ene side lyde hårdt, men på den anden side er det også en besked om, at Sarah Mahfoud har store forventninger til sig selv, og hun ved at der altid kan blive lagt til det høje niveau.

Og Sarah Mahfoud vil nemlig gerne nå særligt to ting, før hun skifter boksehandsker og bokseringen ud med bleer og babyer.

- En kamp mod Dina (Thorslund, red.) kunne være fed og så skal jeg blive verdensmester igen. Det er ligesom det og så har jeg et par gode år i mig endnu tænker jeg.

- Og så er jeg 33, jeg har ikke nogen børn. Så skal handskerne nok på hylden og så vil jeg også noget andet med mit liv.

Spøger børnene i baggrunden i forhold til karrieren?

- Ikke lige nu. Fordi lige nu synes jeg, at det her er fedt. Men det er selvfølgelig noget som jeg gerne vil have, siger Sarah Mahfoud i "Af banen", der i samme ombæring fortæller, at hun og kæresten tager det meget stille og roligt i forhold til at vente på dagen, hvor børnene kommer.

Tobias Sørig er tidligere bokser og kender derfor til alt, hvad Sarah Mahfoud går igennem inden en stor kamp.
Tobias Sørig er tidligere bokser og kender derfor til alt, hvad Sarah Mahfoud går igennem inden en stor kamp.
 Foto: Scanpix Denmark

Næste store dag for Mahfoud, hvor hun skal tage endnu et skridt mod VM-bæltet er den 26. maj, hvor den danske boksedarling har fået æren af at bokse i Royal Arena til Danish Fight Night.

Her forventes kapaciteten at være på omkring 3000.

Til trods for at være dansk boksnings største navn, har Sarah Mahfoud endnu ikke afsløret, hvem hun skal bokse imod.

I tredje afsnit af SE og HØR sportspodcasten ”Af banen” sætter hun blandt andet ord på, hvilken oplevelse det bliver den 26. maj og også lidt ord på, hvordan den hemmelige modstander er.

Sarah Mahfoud kommer også ind på, hvordan Vild med dans endte med at ændre boksekarrieren.

Sponsoreret indhold