Sport21. februar 2023

Sambaklar i bikini: Neymars søster overtog showet til brasiliansk karneval

Rafaella Santos optrådte for Academicos do Salgueiro ved karnevalet i den brasilianske hovedstad Rio de Janeiro
Rafaella Santos er særdeles glad for at vise sig frem i diverse bikinier, og nu fik hun også chancen for at gøre det samme til den store Rio Carnival.
Rafaella Santos er særdeles glad for at vise sig frem i diverse bikinier, og nu fik hun også chancen for at gøre det samme til den store Rio Carnival.
 Foto: Instagram

Sambódromo da Marques de Sapucaí-paraden under Rio Carnival i Rio de Janeiro er en kæmpe oplevelse, hvis man ejer et brasiliansk pas.

Derfor er der også skruet op for den helt store fest i øjeblikket i Brasilien, hvor Rio Carnival finder sted fra den 17. februar og helt frem til den 25. februar.

Her viser flere superstjerner sig frem hvert år.

Blandt andet er fodboldstjernen Neymar tidligere blevet kritiseret for altid at være skadet i det tidsrum, hvor karnevalet finder sted.

I år er Neymar ikke med til den helt store fest, men det er hans søster Rafaella Santos til gengæld.

Og den 26-årige Rafaella har i den grad fået en stor rolle i Rio de Janeiro.

Her har hun danset løs for sambaskolen Academicos do Salgueiro, og med over 30 grader i Rio de Janeiro er det ikke fordi, at Rafaella Santos er iført en kæmpe kjole.

Derimod er hun blot iført en bikini sammen med en guld og rød krone, og mange fjer på ryggen.

Det var ellers lige før, at Rafaella Santos måtte melde afbud til karnevalet, da hun kort forinden har været igennem en fedtsugningsoperation.

Den 11. marts fylder Rafaella Santos 27 år, og tidligere har Neymar også haft for vane at være skadet eller syg, når søsterens fødselsdag bliver fejret i Brasilien.

Sponsoreret indhold