Sport25. juli 2023

Sådan kommer Vingegaard til København: Privatfly og specialdesignet bil

Jonas Vingegaard bliver nok engang fløjet hjem til Danmark i et privatfly, hvor han for andet år i træk skal hyldes som vinder af Tour de France
Jonas Vingegaard kører gennem København onsdag den 27. juli 2022. Jonas Vingegaard vandt Tour de France 2022 søndag.. (Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix)
Sådan så det ud sidste år, da Jonas Vingegaard blev fejret i København. Samme opskrift gentages igen i år.
 Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Ligesom sidste år kommer Jonas Vingegaard til København med stil.

Her bliver han endnu engang fragtet med privatfly fra Holland til Danmark.

Og det er også Tour de Frances hovedsponsor Skoda, der står for transporten.

Det skriver bilfabrikanten i en pressemeddelelse.

Vingegaard flyver fra Holland onsdag, hvor han er på besøg hos den ene af sit eget holds hovedsponsor, Jumbo.

Når han så har været en tur i luften, går turen fra lufthavnen videre til Rådhuspladsen i bil. Her har Skoda designet en speciel bil i dagens anledning.

Der er tale om en Skoda Enyaq, der er ombygget til en cabriolet, så den danske Tour-vinder endnu engang kan give high fives til danskerne langs ruten.

– Jonas har nu for andet år i træk givet os alle nogle oplevelser, vi aldrig vil glemme. Derfor fortjener han selvfølgelig sin hyldest i Danmark. Som stolt mobilitetssponsor på 20’ende år er det oplagt for os at gøre en ekstra indsats for Jonas her. Nu glæder vi os, ligesom rigtig mange danskere, til at få Jonas og familien hjem til en kæmpe fest i København og senere Glyngøre, siger Thomas Bruun, direktør i Skoda Danmark.

Med i flyveren hjem til Danmark er Skoda Danmarks marketingschef, Niels Pilgaard.

– Vi kunne ikke have ønsket os en bedre måde at fejre vores 20-års jubilæum som hovedsponsor for Tour de France. Det har været et uforglemmeligt løb, hvor danskerne på tværs af feltet har sat et enormt stærkt aftryk, og nu er der lagt op til en kæmpe fest, siger han.

Efter planen kører Vingegaard fra Københavns Lufthavn klokken 11.30 og træder ud på balkonen på Københavns Rådhus klokken 13.40.

Sponsoreret indhold