Sport30. januar 2023

Ryan Reynolds med vild forudsigelse: – Wrexham AFC spiller Premier League om ti år

Hollywood-skuespilleren har store ambitioner på sit holds vegne
Det var en glad ejer i Ryan Reynolds, der så med fra tribunen, da hans hold Wrexham AFC sikrede sig uafgjort mod et betydeligt bedre hold.
Det var en glad ejer i Ryan Reynolds, der så med fra tribunen, da hans hold Wrexham AFC sikrede sig uafgjort mod et betydeligt bedre hold.
 Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Ejer og Hollywood-skuespiller Ryan Reynolds har store ambitioner på sit hold Wrexham AFCs vegne.

Det skriver Dagbladet.no.

Holdet, der lige nu spiller i den femtebedste engelske række, spillede en brandkamp i FA Cuppen mod Sheffield United, der til dagligt spiller i den næstbedste række.

Kampen endte 3-3, og det fik skuespilleren til at kigge mod stjernerne, da han blev interviewet efter kampen, hvor Reynolds var at finde på tribunen.

– I løbet af ti år spiller vi i Premier League (den bedste række, red.). Hvorfor ikke? Ingen har gjort noget fantastisk i denne verden uden at tænke: "Lad os gøre noget halvt", sagde han og fortsatte.

– Vi tror på, at vi kan gøre dette fantastiske stadion til et, som vil huse internationale kampe og Premier League-kampe. Det er målet, kald os gale, hvis du vil.

Klubkøbet blev til en serie

Flere rynkede nok en ekstra gang på næsen, da Hollywood-skuespiller Ryan Reynolds købte den walisiske klub Wrexham AFC sammen med manuskriptforfatter Rob McElhenney tilbage i 2020.

For trods en stor indtjening i rollen som superhelten "Deadpool" og forfatter på den kendte serie "It's Always Sunny in Philadelphia" for henholdsvis Reynolds og McElhenny var det ikke en klub på øverste hylde, makkerparret valgte at investere i.

Pengene gik i stedet til Wrexham AFC.

Forargelsen var en serie værdi, og et kamerahold fulgte købet, som blev til serien "Welcome to Wrexham" på Disney+.

Wrexham AFC indtager lige nu førstepladsen i den femte bedste række.

Sponsoreret indhold