Sport16. januar 2024

Rune om journalist' spørgsmål: - Det er dumt

Holger Rune var på pressemødet efter kampen hurtig til at afvise et spørgsmål, da han slet ikke købte præmissen
Holger Rune tror ikke på forbandelser - og det beviste han tirsdag. 
Holger Rune tror ikke på forbandelser - og det beviste han tirsdag.
 Foto: Andy Wong/ASSOCIATED PRESS

På tirsdagens pressemøde, efter danskeren havde spillet sig videre til anden runde ved Australian Open, fik Holger Rune et spørgsmål, som han promte afviste havde noget på sig:

- Jeg synes, det er dumt for at være helt ærlig. Med al respekt, lød det bestemt fra den 20-årige tennisstjerne.

Svaret kom på baggrund af, at danskeren blev foreholdt sidste års "forbandelse", der eftersigende hvilede over de spillere, der havde været med i Netflix-serien 'Break Point'.

Dokumentarserien, der fik premiere for et år siden på streamingplatformen, følger højtprofilerede og professionelle tennisspillere gennem en sæson.

Det er sikkert ikke gået manges næse forbi, at kameraerne har fulgt i hælene på Holger Rune i sæson to, der udkom forleden.

Derfor blev danskeren da spurgt til, om han frygtede, at det samme ville ske for ham i år, netop fordi han er med i den nye sæson af den populære serie. Men det kunne danskeren altså blankt afvise:

- Det har intet med det at gøre, sagde han og uddybede:

- Novak Djokovic kunne være med i 10 sæsoner, og han ville stadig vinde 24 grand slam-turneringer. Det er ikke på grund af det. Aryna Sabalenka vandt også her sidste år, selv om hun var med i serien.

Danskeren spillede sig da også tirsdag morgen videre til anden runde ved Australian Open efter en sejr i fire sæt over japanske Yoshihito Nishioka.

Torsdag møder Holger Rune den franskmanden Arthur Cazaux.

Sponsoreret indhold