Sport22. maj 2024

Rory McIlroy nægtede at svare

Forleden kom det frem, at golfstjernen er gået fra sin kone gennem syv år. Men han har bestemt ikke lyst til at sætte ord på skilsmissen
Rory McIlroy med sin kommende ekskone, Erica Stroll. 
Rory McIlroy med sin kommende ekskone, Erica Stroll.
 Foto: Alberto PIZZOLI / AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Chokbrud: Rory Mcllroy og Erica Stoll skal skilles efter syv år

Rory McIlroy og Erica Stoll er efter syv år færdige med deres ægteskab. Det bekræftede en talsperson for golfspilleren overfor Page Six den 14. maj, men uden at gå i detaljer om bruddet.

Af retspapirerne fremgår det dog, at det er den 35-årige golfspiller, der har valgt at søge om skilsmisse fra konen.

Afviser journalister

Men McIlroy har ikke haft tid til at dvæle for længe ved sit kulsejlede ægteskab. Allerede dagen efter det kom frem, at golfstjernen skal skilles, var et større pressekorps klar ved McIlroys pressekonference, forud for weekendens PGA Championship-turnering i Kentucky.

Men her blev det meget hurtigt klart, at spørgsmål vedrørende stjernens privatliv IKKE var velkomne.

Inden golfspilleren satte sig til rette foran mikrofonen, blev journalisterne instrueret i, at de ikke skulle driste sig til at spørge ind til nyheden.

En de fremmødte journalister forsøgte sig alligevel, men blev lukket fuldstændig ned, inden spørgsmålet blev stillet til ende.

- Jeg er klar til at spille i denne uge, svarede McIlroy prompte.

Rory McIlroy har muligvis uro i privatlivet, men han kan til gengæld glæde sig over, at han har sportslig succes. Ireren har allerede vundet to titler i 2024.

Sponsoreret indhold