Sport5. november 2023

Røg ud i første omgang: Kevin Magnussen bevarer optimismen

To uger i træk er Kevin Magnussen udgået på første omgang, men alligevel ser danskeren positivt på fremtiden.
Kevin Magnussen (SVE) Haas VF-22 ..during FORMULA 1 PIRELLI GRAN PREMIO DITALIA 2022, Monza, ITALY (Credit Image: © Alessio De Marco/CSM via ZUMA Press Wire) (Cal Sport Media via AP Images)
Det er anden gang i træk, at danskeren udgår efter et sammenstød på første omgang.
 Foto: Alessio De Marco/AP/Ritzau Scanpix

Kevin Magnussen (Haas) havde langt fra det løb, som han havde drømt om søndag, da Alexander Albon (Williams) allerede inden det første sving ramte bagenden af danskerens bil, hvorefter begge biler fortsatte ind i væggen.

- Jeg tror, at Albon bliver ramt og sendt ind i mig. Det er ærgerligt. Jeg fik ellers en god start og var på vej til at tage et par placeringer, siger danskeren til Viaplay.

Det er anden gang i træk, at danskeren udgår efter et sammenstød på første omgang.

I sidste uge udgik danskeren ligeledes på første omgang, da den fejl på bilen betød, at danskeren mistede kontrollen over sin racer og hamrede ind i barrieren.

Alligevel bevarer Kevin Magnussen optimismen.

- Jeg fokuserer på processen. Jeg synes, at vi har nogle interessante ting med i den nyeste opgradering, og det giver noget positivt at arbejde med ind til næste sæson, siger han til Viaplay.

Om to uger skal Formel 1-feltet til Las Vegas og køre sæsonens næstsidste løb.

- Det næste løb i Las Vegas bliver svært, men også super unikt. Jeg glæder mig. Det bliver sjovt at prøve noget nyt i et løb, der er så hypet, siger Kevin Magnussen.

Sponsoreret indhold