Sport18. april 2024

Rio Ferdinand i svime over Jude Bellingham

Den tidliger Manchester United-spiller kunne slet ikke skjule begejstringen for sin noget yngre landsmand efter Real Madrids triumf i Champions League
Jude Bellingham har stjålet Rio Ferdinand - og nok også det fleste andre fodboldfans - hjerte denne sæson. 
Jude Bellingham har stjålet Rio Ferdinand - og nok også det fleste andre fodboldfans - hjerte denne sæson.
 Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinands kone afslører: Vil ikke have flere børn

20-årige Jude Bellingham har gang i en voldsomt imponerende debutsæson for Real Madrid.

Englænderen er i gang med at lykkedes med noget, som historisk set har været en svær bedrift for mange engelske topspillere - at falde til uden for England og Premier League.

Onsdag aften hjalp Bellingham sin spanske arbejdsgiver med at slå de regerende mestre fra Manchester City ud ved at spille samtlige 120 minutter og score i straffesparkskonkurrencen.

Svigerfars drøm

Efter kampen gæstede midtbanespilleren Rio Ferdinand, Joleon Lescott og vært Laura Woods, Her var Rio, der er far til fem, helt var blæst bagover af Bellinghams modenhed:

- Hvordan kan han svare på de her spørgsmål og være så veltalende? Spurgte Rio retorisk til Woods og Lescott, inden han rettede spørgsmålet mod Bellingham:

- Hvor gammel er du? Sig mig engang, hvor gammel er du? spurgte han den storsmilende Real Madrid-stjerne.

Efter udsendelsen delte den tidligere Manchester United-stjerne et klip af interviewet på X.

Her skrev han: "'Hvis din datter skal tage nogen med hjem... er det, hvad du vil have, de skal komme med. Sikke en fyr", skriver Ferdinand og tagger Jude Bellingham i opslaget.

Trods roserne, mon så ikke Rio alligevel håber, at hans ældste datter, 13-årige Tia, venter lidt med at slæbe 20-årige fodboldspillere med hjem på matriklen...

Med sejren onsdag er Real Madrid er for gud ved hvilken gang (okay, for 12. gang på 14 år) i semifinalen i Champions League. Første kamp mod Bayern München spilles 30/4 på Allianz Arena den 30. april.

Sponsoreret indhold