Sport9. april 2024 (opd. 9. april 2024)

Rasmus Würtz er færdig i AaB

AaB-ikonet forlader trænerrollen ved udgangen af maj
Rasmus Würtz skal ved uagngen af maj ikke længere være træner i AaB. 
Rasmus Würtz skal ved uagngen af maj ikke længere være træner i AaB.
 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Der sker ting og sager i fodboldklubben AaB.

I sidste uge stoppede klubbens akademichef, og nu stopper også transitionstræner Rasmus Würtz, der regnes som en klublegende i AaB.

På sin hjemmeside skriver AaB, at Würtz stopper ved udgangen af maj, da han og familien ønsker at prioritere anderledes i de kommende år.

- Det har krævet lange og grundige overvejelser at nå frem til beslutningen, men jeg og vi som familie er nået frem til, at vi gerne vil forsøge at skabe os en ny hverdag, siger Rasmus Würtz.

- Det har selvfølgelig ikke været let at nå frem til at forlade AaB, for jeg er stadig utrolig glad for mit arbejde og den rolle, jeg har i klubben i dag. AaB er min klub, og der er ingen tvivl om, at det er vemodigt at sige farvel, men skal jeg og familien prøve noget andet, så skulle det være nu.

AaB’s sportsdirektør, Ole Jan Kappmeier, ærgrer sig over Würtz' beslutning, men har respekt for den.

- Med sine både menneskelige og faglige egenskaber har Rasmus været et vigtigt link i transitionen af de unge spillere, og han har bidraget med indsigt, ihærdighed og loyalitet, siger Ole Jan Kappmeier.

- I AaB er Rasmus Würtz en legende, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, og hvem ved, om Rasmus igen en dag vender tilbage til AaB, hvor han altid vil være velkommen.

Würtz har bortset fra et par korte afstikkere til FC København og Vejle Boldklub været en del af AaB siden 2002.

Den tyske aktionærgruppe SSE22 meddelte i marts, at den vil tilføre 45 millioner til AaB. Dermed vil den eje 50,5 af aktierne i klubben.

Sponsoreret indhold