Sport10. januar 2024

Rasmus Højlund nægter at tale med Viaplay

Rasmus Højlund boykottede Viaplays danske reporter, da han havde scoret sit første mål i Premier League for Manchester United
Der var ingen tvivl om, hvad scoringen betød for danskeren - han gad bare ikke tale med Viaplay om det. 
Der var ingen tvivl om, hvad scoringen betød for danskeren - han gad bare ikke tale med Viaplay om det.
 Foto: Oli SCARFF/Ritzau Scanpix

Rasmus Højlund var ovenud lykkelig for sin scoring mod Aston Villa på Boxing Day, hvor han i samme ombæring blev matchvinder med sin scoring til 3-2 for De Røde Djævle.

14 Premier League-kampe havde danskeren tørstet efter sin første scoring, i den bedste engelske række, trods han for længst havde fået hul på bylden i Champions League.

Nu skriver bold.dk, at den store blonde angriber, der kom til Manchester United fra Atalanta i sommer, ikke var interesseret i en snak med Viaplays danske udsendte efter kampen.

Da Viaplays reporter og kommentator, Jesper Simo, stod i Mixed Zone og ventede på angriberen efter kampen, fik han sig en lang næse - Højlund vadede nemlig lige forbi ham.

Angriberen travede i stedet over til Viaplays udsendte fra Norge.

Bold.dk har talt med sportschef på Viaplay, Benjamin Munk Lund, der bekræfter hændelsen:

- Det er korrekt, at Rasmus Højlund ikke ønskede at tale med os, efter han havde scoret sit første Premier League-mål for Manchester United, bekræfter Munk Lund, der understreger, at det er noget, han tager med "ophøjet ro".

Munk Lund bliver i samme ombæring forholdt, om Viaplay har været for kritiske dækningen af Rasmus Højlunds første periode i Manchester United?

Det mener sportschefen imidlertid ikke:

- Vi har leveret en god dækning med begejstring og med den kritiske sans, som vi skal lave, når målene udebliver fra en angriber. Jeg står 100 procent på mål for vores dækning, fortæller han.

Om Rasmus Højlund har tænkt sig at boykotte Viaplay fremadrette, det melder historien på nuværende tidspunkt intet om.

Benjamin Munk Lund fortæller dog, at han håber, Rasmus Højlund har lyst til at tale med Viaplay igen efter den kommende Manchester United-kamp, som TV-stationen dækker.

Sponsoreret indhold