Sport23. august 2023

Rasende Luke Rowe blev vraget til Vuelta a Espana: Tog på druk hele natten

Ineos-stjernen Luke Rowe skal ikke køre Vuelta a Espana, og det er han "rimelig fucking skuffet over". Så skuffet, at han tog på druk, da han fandt ud af, at han var vraget
Team Ineos rider Great Britain's Luke Rowe crosses the finish line at the end of the 1st stage of the 107th edition of the Tour de France cycling race, 156 km between Nice and Nice, on August 29, 2020. Stuart Franklin / POOL / AFP
Luke Rowe er meget skuffet over ikke at skulle høre Vuelta a Espana. Så skuffet, at han tog på druk.
 Foto: Stuart Franklin/AFP/Ritzau Scanpix

– Jeg er rimelig fucking skuffet.

Sådan siger cykelstjernen Luke Rowe i sin og holdkammeraten Geraint Thomas' podcast Watts Occuring, efter han ikke er blevet udtaget til at køre årets Vuelta a Espana.

Geraint Thomas er udtaget til Vueltaen som kaptajn, og Rowe havde altså håbet, at han ville være en del af det hold, der skulle hjælpe waliseren til sejr.

Det blev ikke, og det fik Luke Rowe, der har residens i Monaco, til at gøre noget, cykelryttere sjældent gør.

– Jeg åbnede en flaske vin og drak den med min kone. Så tog jeg i byen, gav den hele armen, kom tilbage tidligt om morgenen og havde tømmermænd i en dag.

Det blev dog for meget for 33-årige Rowe, der også er fra Wales.

– Næste eftermiddag tænkte jeg så også: 'Okay, nok er nok. Nu skal vi videre.'

Luke Rowe havde satset alt på at komme med til Vueltaen, og det er også derfor, at han blev så skuffet, da han blev sorteret fra.

Han har sågar klippet sig selv karse for at være så klar til det tre uger lange etapeløb som overhovedet muligt.

Ineos-holdet, der skal kæmpe mod Jonas Vingegaard om den samlede sejr, er Geraint Thomas, Egan Bernal, Laurens De Plus, Filippo Ganna, Thymen Arensman, Jonathan Castroviejo, Omar Fraile og Kim Heiduk.

Vueltaen starter lørdag 26. august i Barcelona og slutter 17. september i Madrid.

Sponsoreret indhold