Sport5. december 2022

Raheem Sterlings familie udsat for grusomt hjemmerøveri

Den engelske fodboldstjerne er fløjet hjem fra VM, fordi bevæbnede mænd lørdag aften brød ind hos hans kone og børn
Raheem Sterling har forladt VM i Qatar for at være hos sin familie.
Raheem Sterling har forladt VM i Qatar for at være hos sin familie.
 Foto: Ritzau Scanpix

Da England søndag aften mødte Senegal i ottendedelsfinalen til VM, var det uden Raheem Sterling, og det er der en rigtig god og uhyggelig forklaring på.

Den britiske fodboldstjerne måtte nemlig tidligere på dagen haste hjem, fordi hans kone og tre små børn var blevet udsat for et grusomt hjemmerøveri.

Det skriver Sky News.

Ifølge kilder tæt på Chelsea-spilleren var han "rystet" og "bekymret" for sin familie og tøvede ikke et sekund med at forlade slutrunden i Qatar.

Det var angiveligt flere bevæbnede mænd, der tiltvang sig adgang til hjemmet i England, hvor både Raheem Sterlings kone og alle tre børn var hjemme.

Englands landstræner, Gareth Southate, sagde inden holdets sejr mod Senegal søndag aften, at Raheem Sterling var blevet nødsaget til at rejse hjem som følge af "familieanliggender".

Efter kampen understregede han, at den 27-årige fodboldstjerne har hans og holdets fulde opbakning.

Det er endnu uvist, om Raheem Sterling vender tilbage til VM.

- Det ved jeg ikke. Det er en situation, hvor han har brug for tid til at håndtere den, og jeg vil ikke presse ham, sagde landstræneren søndag aften.

- Hans prioritet er at være hos familien. Det støtter vi og giver ham alt den tid, han har brug for. Sommetider er fodbold ikke det vigtigste. Familien bør komme først, fortsatte han.

Sponsoreret indhold