Sport4. maj 2024

Prins William overrasker: Til fodbold på datterens fødselsdag

Konen er syg af kræft og datteren fyldte ni, men alligevel skulle den kommende konge på stadion og se Aston Villa spille
Britain's Prince William
Prins William dukkede pludselig op på tribunen.
 Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

Torsdag tog Aston Villa fra Birmingham imod græske Olympiakos i Conference League og blandet publikum sad en helt særlig gæst.

Den engelske prins William, 41, sad nemlig og heppede med og kunne til sin store ærgrelse se hjemmeholdet tabe til de græske gæster med 4-2.

Torsdag den 2. maj var der ikke bare fodbold på programmet, for datteren prinsesse Charlotte fyldte ni, men det var åbenbart alligevel plads i prinsens kalender til at se bold.

Samtidig er hans kone, prinsesse Kate, ramt af kræft, og offentligheden har siden marts - hvor hun overraskende fortalte om sin sygdom - ikke set hende én eneste gang.

Britain's Prince William, Prince of Wales (2R) reacts during the UEFA Europa Conference League semi final first leg football match between Aston Villa and Olympiakos at Villa Park in Birmingham, central England, on May 2, 2024. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP)
Den kommende konge heppede løs på stadion.
 Foto: JUSTIN TALLIS / AFP

Fornyelig forklarede den kommende konge dog, at hun har det godt.

Fodboldkampen bliver i England både husket for nederlaget men også for, at en tilskuer faldt om med hjertestop i pausen og 2. halvleg blev forsinket, mens ambulancerne strømmede til.

Heldigvis var der en kvindelig paramediciner til stede, og hun gik straks i gang med at udøve førstehjælp, og meldingen er, at den uheldige fan efter omstændighederne har det godt.

Nu er Aston Villas fans – og formentlig også prins William – så taknemmelige for kvinder, at de forlanger, at hun tilbydes et livslangt medlemskab af klubben.

Sponsoreret indhold