Sport3. april 2023

Premier League-legenden Vincent Kompany var på stadion i Brøndby: Giver kryptisk svar

Den tidligere Manchester City-stjerne Vincent Kompany var søndag at finde på tilskuerpladserne på Brøndby Stadion. Hvorfor, var der flere årsager til
Vincent Kompany var søndag på Brøndby Stadion.
Vincent Kompany var søndag på Brøndby Stadion.
 Foto: Jon Super/AP/Ritzau Scanpix

Dan Brøndby søndag eftermiddag tabte 0-3 til gæsterne fra Viborg var det med en masse skuffede Brøndby-tilhængere på lægterne.

Der var dog også specielt én tilskuere, som de mange fremmødte ikke havde regnet med ville være der.

Manchester City-legenden Vincent Kompany, der i dag er manager for Championsship-klubben Burnley, var nemlig at finde på lægterne til Superliga-kampen.

Han blev spottet af Nanna Møller Karlsen fra Brøndby-mediet 3point.

Til B.T fortæller hun, at hun spurgte Vincent Kompany, hvad han skulle til kampen. Det lykkedes hun ikke at få et svar på. Det blev mere kryptisk, da han skulle have "flere grunde til at være der".

Samtidig skriver B.T også, at Vincent Kompany dagen før Superliga-kampen skulle have været et smut på jetset-natklubben Dandy i indre København.

Om turen på Brøndby Stadion var for at se nogle af Brøndbys eller Viborgs spillere an vides ikke, men det var jyderne, der gjorde den bedste figur i kampen.

Brøndby ligger nummer seks i Superligaens mesterskabsspil med 30 point efter 23 kampe. Noget bedre står det til for Viborg, der lige nu ligger til sølvtøj.

Jyderne ligger nummer tre med 40 point i lige så mange kampe som Brøndby. Viborg har fem point op til ligaens førende hold, FC København.

Sponsoreret indhold