Sport28. december 2023

Postecoglou vil have januarhandler hurtigt på plads

Hvis Tottenham bringer spillere ind i januars transfervindue, håber træneren, at det sker hurtigst muligt
Ange Postecoglou vil have fremtidige spillere integreret i truppen hurtigst muligt. 
Ange Postecoglou vil have fremtidige spillere integreret i truppen hurtigst muligt.
 Foto: Dylan Martinez/Ritzau Scanpix

Tottenham-træneren Ange Postecoglou vil foretrække, at hvis fodboldklubben fra det nordlige London i januar skal handle, skal indkøbene komme hurtigt.

- Hvis vi kan få arbejdet gjort tidligt, er det gjort for os. Det er ikke kun, fordi vi nu har mistet Cristian Romero, men hvorfor overhovedet spilde en hel måned, siger Postecoglou ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Onsdag blev holdets forsvarsklippe Cristian Romero tilføjet til skadelisten, der i forvejen indeholder profiler som James Maddison, Micky van de Ven og Ivan Perisic.

Romero, der er holdets viceanfører, har pådraget sin en lårskade, der holder forsvarsspilleren væk fra fodboldbanen i minimum en måned.

- Bringer vi spillere ind tidligt, kan de, selv om de ikke med det samme spiller fra start, hurtigt lære vores måde at spille på, for vi kommer ikke til at købe spillere, der med det samme gør en forskel, siger Postecoglou.

Tottenham skal i løbet af januar også se bort fra den offensive stjerne Son Heung-min, der skal med sit land, Sydkorea, til Asian Cup.

Turneringen, der afvikles i Qatar, begynder 12. januar, og hvis Sydkorea når langt, må Tottenham undvære profilen helt frem til midten af februar.

- Hvis vi venter til slutningen af januar med at hente spillere, vil det potentielt først være i midten af februar, at de kommer i gang. Det afhænger dog også af, hvor de kommer fra, så der er mange ting, der spiller ind, siger Tottenham-træneren.

Tottenham ligger på en femteplads i ligaen og skal torsdag aften på en svær opgave på udebane mod Brighton.

Transfervinduet i Premier League er åbent fra 1. januar til 1. februar.

Sponsoreret indhold