Sport22. november 2023

Pierre-Emile Højbjerg køber luksusvilla

Fodboldlandsholdets Pierre-Emile Højbjerg har betalt kassen for palæ i Rungsted
Pierre-Emile og Josephine Siw Højbjerg har fundet deres fremtidige danske hjem.
Pierre-Emile og Josephine Siw Højbjerg har fundet deres fremtidige danske hjem.
 Foto: Lars H. Laursen

Hvis Pierre-Emile Kordt Højbjerg hænger med hovedet efter fodboldlandsholdets seneste og meget skuffende optræden, så kan han til gengæld glæde sig over, at han og hustruen Josephine Siw Højbjerg har fundet et nordsjællandsk domicil med god plads til deres to børn; Rosa på seks år og Theo på tre.

Den 28-årige Tottenham-stjerne og hans 29-årige kone har betalt 18,9 millioner kroner for et 375 kvadratmeter stort og stilfuldt palæ i Rungsted.

Pierre-Emile Højbjerg sikrede sig et prisnedslag på over en million kroner, da han købte villaen.
Pierre-Emile Højbjerg sikrede sig et prisnedslag på over en million kroner, da han købte villaen.
 Foto: skraafoto/dataforsyningen.dk

Ejendommen, som er bygget i 1915, var sat til salg for 19.995.000 kroner, men det lykkedes Pierre-Emile og Josephine at sikre sig en rabat på over en million kroner.

Villaen er købt gennem Højbjergs anpartsselskab P & J Holding.

Huset rummer 250 kvadratmeter bolig og 125 kvadratmeter kælder og den skrånende have er enorm; den 6.630 kvadratmeter store grund svarer næsten til en fodboldbane - i hvert fald vil en havetraktor være en stor hjælp, når græsset skal holdes nede.

Øresund ligger mindre end en kilometer fra familien Højbjergs kommende residens og Rungsted Golfklub ligger nærmest i baghaven.

Rungsted-Hørsholm-området er særdeles attraktivt for kendisser med penge på kontoen. Af nuværende og tidligere beboere i lokalområdet kan nævnes Brian Laudrup, Sanne Salomonsen, Johannes Langkilde, Jussi Adler Olsen, Medina og Joachim Boldsen.

Pierre-Emile Højbjerg har siden 2016 boet i Storbritannien, hvor han først spillede for Southampton og siden 2020 for Tottenham.

Fodboldspillerens anpartsselskab overtager villaen i Rungsted den 28. november.

Sponsoreret indhold