Sport14. juni 2023 (opd. 14. juni 2023)

Philip Billing skyld i Christian Eriksens sæbeøje

Christian Eriksen fik Philip Billings støvle at smage
Philip Billing kom under en landsholdstræning til at sparke Christian Eriksen i hovedet.
Philip Billing kom under en landsholdstræning til at sparke Christian Eriksen i hovedet.
 Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Christian Eriksen måtte syes

Christian Eriksens venstre øje ligner et tabt barslagsmål, men i virkeligheden har det blot været i kontakt med landsholdskollegaens Philip Billings støvle.

Eriksen måtte efter det ufrivillige sammenstød i mandags sys med to sting, men han forsikrer, at sæbeøjet ikke hæmmer synet eller på anden måde generer ham to dage senere.

- Jeg kan sagtens se.

- Det var Billings støvle, der lige var oppe i hovedhøjde. Det var tilfældigt, han troede, det var bolden, men det var det ikke.

- Så det var et lille chok til at starte med, men nu føles det fint. Det ser bare voldsomt ud, og jeg beholder "bad-looket" så lang tid som muligt, siger Eriksen onsdag formiddag.

Både Eriksen og Billing forsikrer i en munter tone, at det var et hændeligt uheld.

Christian Eriksen måtte sys med to sting efter sammenstødet med Philip Billing.
Christian Eriksen måtte sys med to sting efter sammenstødet med Philip Billing.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Jeg har ikke set ham heade til en bold før, så jeg havde ikke regnet med, at han tog hovedet så langt ned. Ej, det var uheldigt, og jeg undskyldte også til ham med det samme, siger Philip Billing.

- Bolden lå til at blive vundet, og jeg har lange ben, og jeg synes ikke, at jeg havde benet så højt oppe, men han så den nok anderledes. Det klæder ham med to sting, griner Billing.

Han nåede kortvarigt at blive nervøs for, at han havde skadet fodboldlandsholdets måske største stjerne før EM-kvalifikationskampene mod Nordirland og Slovenien.

- Vi ved alle, at han er en fantastisk spiller for det danske landshold, så jeg blev helt ærligt også lidt bange, lige efter det var sket. Jeg tænkte, at nu ville jeg sikkert blive sendt hjem, siger Philip Billing.

Direkte adspurgt, om han frygter en hævnaktion svarer vestjyden:

- Fra Christian? Nej. Men jeg er lidt mere opmærksom, når jeg skal presse ham, så han ikke laver en tunnel på mig. Jeg tænker, at han leder efter at lave en tunnel på mig, siger Billing.

Eriksen forsikrer da også, at Billing ikke skal være nervøs for at få en tofodstackling.

- Jeg skal ikke have hævn. Det har jeg også sagt til Billing. Han skal ikke gå rundt og være mere nervøs, end han allerede er, joker fynboen.

Sponsoreret indhold