Sport1. maj 2023

Patric Wener stopper som cheftræner for Herlev Eagles

Patric Wener har selv valgt at stoppe i Herlev Eagles på trods af, at han hentede de første medaljer til klubben i 35 år
Patric Wener er fortid i Herlev Eagles.
Patric Wener er fortid i Herlev Eagles.
 Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Herlev Eagles brød 35 års medaljetørke, da ishockeyholdet vandt DM-bronze efter samlet sejr over Esbjerg Energy i midten af april.

Nu skal Herlev Eagles finde en ny cheftræner. Patric Wener meddelte lørdag, at han har valgt at stoppe som cheftræner og sportschef med øjeblikkelig virkning, oplyser klubben på sin hjemmeside.

– Der er intet dramatisk over beslutningen, men efter fem år i Herlev ønsker Patric at prøve noget andet, forklarer Herlev Eagles.

Patric Wener skifter i stedet til Frederikshavn White Hawks, hvor den 54-årige svensker bliver ny cheftræner i de kommende to sæsoner.

Det betyder samtidig, at Frederikshavn siger farvel til Per Hånberg efter et enkelt år som træner hos nordjyderne.

– Allerførst vil vi sige tusind tak til Hånberg for et rigtig godt samarbejde i den forgangne sæson. Vi ønsker ham held og lykke fremover.

– Samtidig er vi utrolig stolte og glade for, at vi de næste to sæsoner skal have Patric Wener ved roret, siger Frederikshavn-sportschef Kasper Kristensen til klubbens hjemmeside.

Patric Wener har siden august 2018 været cheftræner for Herlev Eagles, der i mange år har ledt efter nogle succesoplevelser på isen.

– Jeg ser meget frem til en ny udfordring i Frederikshavn White Hawks, og efter mine snakke med sportschef Kasper Kristensen lyder det virkelig spændende, det der venter mig i klubben.

– Jeg ved, der er en god gruppe med både unge og ældre spillere i truppen, og jeg ser frem til at arbejde med dem og gøre dem bedre sammen, siger Patric Wener.

Herlev vandt sit hidtil eneste mesterskab i 1984 og fulgte i 1988 op med sølvmedaljer. I den forgangne sæson blev det så til bronze.

– Herlev Eagles vil gerne takke Patric for det kæmpe arbejde, han har gjort for vores klub og for den altid professionelle tilgang, han har haft til sit arbejde.

– Vi vil også ønske ham held og lykke i hans fremtidige virke, skriver Herlev Eagles.

Bestyrelsen i den sjællandske klub har indledt arbejdet med at finde en ny cheftræner til den kommende sæson.

Sponsoreret indhold