Sport4. maj 2023

Passer på Jonas Vingegaard: Får sit eget værelse for at undgå sygdom

Tobias Foss og Robert Gesink måtte melde afbud til Giro d’Italia med corona. Derfor passer Team Jumbo-Visma også lidt ekstra på Jonas Vingegaard forud for Tour de France
Jonas Vingegaard passer ekstra meget på når det kommer til at undgå at blive smittet med sygdom. Team Jumbo-Vismas presseansvarlige, Thijs Roelen, fortæller også, at holdet har gjort sit for at undgå sygdom.
Jonas Vingegaard passer ekstra meget på når det kommer til at undgå at blive smittet med sygdom. Team Jumbo-Vismas presseansvarlige, Thijs Roelen, fortæller også, at holdet har gjort sit for at undgå sygdom.
 Foto: Ritzau Scanpix

Når Giro d’Italia starter på lørdag er det uden Robert Gesink og Tobias Foss, da begge ryttere er blevet smittet med corona.

Skulle de danske cykelfans være bange for at holdkammeraterne kommer til at smitte Jonas Vingegaard, kan Thijs Roelen, Team Jumbo-Vismas presseansvarlige, berolige cykeldanmark.

Holdet tager nemlig alle forbehold for at undgå, at smitten bliver større på Team Jumbo-Visma.

Til Ekstra Bladet fortæller Thijs Roelen, at et af forbeholdene blandt andet har indflydelse på Jonas Vingegaard.

Den danske Tour de France-vinder skal ikke køre Giro d’Italia, men derimod skal han på tre ugers højdetræningslejr i Sierra Nevada i Spanien den 10. maj.

Og skulle en enkelt eller to af holdets ryttere bære rundt på en virus, kan Jonas Vingegaard glæde sig over, at alle Team Jumbo-Visma-rytterne har egne værelser.

- Jonas er også altid meget forsigtig og vil fortsætte med at være det. Vi tester staben hver dag i etapeløb. Ryttere testes, når de har symptomer. Derudover gør vi alt for at have en god hygiejne, og alle rytterne har deres egne værelser, siger Thijs Roelen til avisen.

Under Paris-Nice var Jonas Vingegaard også særdeles påpasselig.

Inden løbets start holdt den danske cykelstjerne stor afstand til pressen, og han var også iført mundbind under pressemødet.

Da feltet trillede til startområdet til første etape, var Jonas Vingegaard igen iført mundbind – som eneste rytter i hele løbet.

Sponsoreret indhold