Sport29. marts 2024

Over 40 AGF-fans "udvist" ved sejr over FCN

AGF-fans bortvist fra FC Nordsjællands stadion for at fejre mål. Nu får de berørte supportere en gratis billet

Det var ikke alle AGF-fans, der havde lige stor glæde ved holdets 3-2-sejr i fredagens pokalsemifinale ude mod FC Nordsjælland.

Adskillige AGF-fans blev sendt bort fra stadion i Farum, da de jublede over Gift Links' mål til 1-0 i første halvleg. AGF-fansene stod og jublede på et af FCN's tilskuerafsnit.

- Vi kan med beklagelse og stor forundring konstatere, at flere tilskuere på Right to Dream Park bliver bortvist for at juble over årets mål.

- Vi vil gerne kompensere dem med en gratis billet til returopgøret. Skriv til info@agf-as.dk, hvis du er en af de ramte, skriver AGF på X.

Ifølge AGF-direktør Jacob Nielsen skulle det samlet set dreje sig om mere end 40 af udeholdets fans.

- Som jeg har hørt det, er der over 40 fans, der er blevet udvist her på Farum Park på et neutralt afsnit, fordi de jublede over et fantastisk mål.

- Det, synes jeg, er en uskik for dansk fodbold, siger Jacob Nielsen til DR2.

Inden kampen havde AGF dog selv advaret om at juble på et af hjemmeholdets tilskuerafsnit i Farum.

- Det er kun tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet i form af påklædning, gestikuleren eller lignende på det udsolgte udebaneafsnit.

- Man vil blive bedt om at forlade stadion uden mulighed for refundering, hvis man udviser tilhørsforhold til AGF i FCN-afsnit, oplyser FC Nordsjælland, skrev AGF på sin hjemmeside inden opgøret.

De to hold spiller returkamp 11. april i Aarhus om en billet til pokalfinalen.

Sponsoreret indhold